Vineri, Martie 29, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Generalitati

Revista Veterinarul Stiinta si Practica este o revista destinata medicilor veterinari, in toate formele de manifestare a profesiei. Website-ul Veterinarul.Ro este o platforma multimedia destinata atat medicilor veterinari cat si proprietarilor de animale dar si a tuturor celor care doresc sa se informeze despre activitatile medicale veterinare si rezultatele muncii medicilor veterinari. Cele doua platforme de propagare a informatiei au formate si roluri separate.

Revista este destinata in exclusivitate propagarii informatiilor tehnice veterinare generate de medicii veterinari practicieni, experti veterinari.

Veterinarul.Ro este o platforma multimedia care contine trei elemente esentiale:
    1. suport pentru promovarea informatiei catre medicii veterinari
    2. suport pentru promovarea informatiei catre proprietarii de animale si consumatorii de alimente
    3. instrumente de marketing pentru medicii veterinari

Administrare si Proprietate

Revista Veterinarul Stiinta si Practica si platforma Veterinarul.Ro este administrata de Asociatiei Euroveterinarian, organizatie non-profit. Sumele obtinute din Revista Veterinarul si platforma web sunt utilizate in exclusivitate pentru dezvoltarea si intretinerea acestor componente.


Politica promovata - Independenta - Impartialitate - Deontologie

In paginile revistei editia tiparita Veterinarul Stiinta si Practica si pe intreaga platforma web veterinarul.ro, nu promovam nici o politica publica sau de alta natura. Suntem si vom ramane independenti din toate punctele de vedere prezentand obiectiv si verificat informatii relevente care sa ajute medicul veterinar si medicina veterinara in general pentru a prospera in modul cel mai corect si transparent cu putinta. Nu favorizam si nu promovam anumite firme, produse, echipamente sau alte asemenea decat declarand public sursa si editorul acestor articole, proprietatea si tipul de reclama realizat. Suntem transpareti si permisivi la orice informatie. Nu cenzuram si nu modificam informatia. O prezentam asa cum a scris-o sau prezentat-o editorul, recenzorul sau comentatorul. Ne rezervam doar dreptul de a interveni atunci cand se derapeaza in utilizarea anumitor cuvinte care nu dau bine in peisajul lingvistic al unui medic si mai ales la comentariile tendentioase. Nu incurajam si suntem impotriva discutiilor inutile, a injuriilor sau a lipsei de argumente in expunerile ilogice, sau falsificarea si/sau interpretarea datelor si a informatiilor. Nu suntem de acord cu cenzurarea informatiilor, cu incalcarea drepturilor de autor.

Declaratie de Interese

Nu comercializam si nici unul din membrii organizatiei nu are firme de comercializare medicamente, vaccinuri,produse sau servicii, echipamente sau instrumentar destinate practici medicale veterinare si activitatilor specifice medicale veterinare. Nu promovam ascuns sau prin alte mijloade lipsite de etica medicamente, produse, servicii, echipamente, instrumentar sau orice alte produse care pot fi achizitionate de medicii veterinari in exercitarea activitatilor medicale veterinare. Toate acestea vor fi promovate deschis, echidistant si conform elementelor tehnice facute publice si achizitionate de cei care doresc sa realizeze actiuni de promovare in aceste canale media. Sectiunea de shop online este cu produse oferite de terti pentru medicii veterinari utilizatori ai platformei, oferta realizata pe suportul tehnic al websiteului veterinarul.ro la preturi speciale negociate de echipa veterinarul. Aceste produse nu apartin redactiei si sumele de bani obtinute si activitatea de comert sunt a furnizorilor respectivi de bunuri si servicii. Nu se precepe nici un comision sau alta forma de plata tocmai pentru a favoriza comercializarea la preturi minime. In principiu furnizorii acestor produse sunt parteneri cu care avem relatii comerciale, aceasta fiind o facilitatea suplimentara acordata acestora. Responsabilitatea acestor acte de comert le revine exclusiv vanzatorilor.

Modul de obtinere a fondurilor

Pentru a mentine aceste instrumentele veterinarul.ro si revista functionale este necesara de resurse umane si materiale. Activitatea in cadrul organizatiei este nonprofit, nici unul din membrii organizatiei nu este salariat al organizatii ci doar voluntar. Voluntarilor le oferim posibilitatea de a exersa si experimenta cunostintele si valorifica experienta tehnica personala care ulterior pot sa o utilizeze in scopuri materiale personale. Serviciile specifice efectuate de terti sunt platite conform documentelor legale de plata. Sursele financiare sunt publice si sunt constituite din abonamente la revista tiparita si reclama aditionala in revista sau pe website. Politica editoriala si speranta noastra este ca existenta revistei si platformei web sa fie conditionata doar de plata abonamentelor ca urmare a calitatii informatiilor si a valorii instrumentelor oferite medicilor veterinari. Doar o astfel de politica poate mentine independenta si integritatea revistei si a website. Aceasta este garantia calitatatii informatiilor furnizate, care altfel pot fi contaminate cu diverse interese financiare sau de alta natura.

Despre editori

Politica noastra referitor la editori se refera la faptul ca promovam si sprijinim editarea de articole de catre orice medic veterinar care doreste acest lucru, asigurand suportul tehnic si editorial in acest sens. Articolele publicate de onoratii editori ai Revistei Veterinarul Stiinta si Practica si Veterinarul.Ro sunt considerate donatii ale editorilor catre biblioteca informationala Veterinarul.ro. Fiind o activitate voluntara (nu in sensul de voluntariat) consideram ca efortul si dedicatia acestor medici veterinari de a-si impartasi din experienta si cunostintele proprii trebuie atat onorata cat si sprijinita. Astfel editorii au un pachet special de instrumente de utilizat pentru a-si promova afacerea veterinara si a-si crea o imagine de experti in domeniul veterinar care indirect inseamna un castig prezent sau viitor.

Accesul la informatii

Toate informatiile publicate in Revista Veterinarul Stiinta si Practica sunt proprietatea Asociatiei Euroveterinarian decizia de a fi publicate integral sau partial revenind echipei editoriale. Aceste informatii sunt protejate de legislatia privind drepturile intelectuale si nu pot fi copiate, multiplicate sau utilizate in orice tip de activitati decat respectand termenii si conditiile specificate expres de catre Asociatia Euroveterinarian si facute publice pe www.veterinarul.ro.

Termenii si Conditii de utilizare a platformei si intrumentelor de pe www.veterinarul.ro si a websiteurilor asociate sunt specifice fiecarei componente in parte. In termeni generici toate informatiile existente pe aceasta platforma sunt proprietatea Asociatiei Euroveterinarian. Orice incercare de publicare, copiere sau reproducere in orice fel sau cu orice mijloace trebuie realizata doar dupa obtinerea aprobarii in scris a Asociatiei Euroveterinarian. Asociatia are dreptul sa modifice, completeze sau sa impuna anumite restrictii fara un anunt sau o consultare prealabila. Orice utilizator inregistrat sau nu al acestor informatii trebuie sa respecte principiile si normele stipulate in Termeni si Conditii.

Este permisa utilizarea informatiilor in scop de promovare stiintifica, de pregatire a activitatilor medicale veterinare si de documentare.

Informatiile destinate proprietarilor de animale sau catre consumatorii de servicii veterinare sunt gratuite si promovate pentru a sprijini serviciile veterinare. Aceste informatii, pentru a respecta principiile de etica, au un continut scazut de informatii tehnice medicale veterinare, nu au informatii explicite despre metode de diagnostic si tratament.

Informatiile tehnice medicale veterinare sunt posibil de accesat doar de catre medicii veterinari. Pentru a avea acces la aceste tipuri de informatii este necesar ca utilizatorii, medici veterinari sa aiba un cont GRATUIT deschis pe www.veterinarul.ro. Unele informatii sunt destinate exclusiv abonatilor fapt pentru care va fi nevoie de un cont de abonat care este activat in momentul achitarii abonamentului si este valabil pe toata durata abonarii.

Accesul la instrumentele Veterinarul.Ro

Intrumentele, create si prezentate pe websiteul www.veterinarul.ro sunt atat publice cat si exclusive pentru abonati. Utilizarea lor va fi posibila in limita si permisiunile acordate de calitatea de user sau abonat. Lansarea sau oprirea functionarii unui instrument se poate realiza de catre echipa tehnica veterinarul.ro. Instrumentele destinate exclusiv pentru abonati sunt prezentate la sectiunile corespunzatoare. Vom prezenta in continuare instrumentele publice care au unele componente suplimentare pentru abonati/editori:

Indexul Veterinar
Acesta cuprinde toate produsele, medicamentele, vaccinurile, instrumentarul, echipamentele sau orice alte produse si servicii care sunt destinate sau sunt in conexiune cu sitemul veterinar. Ele sunt ordonate dupa cel putin 15 criterii. Aceasta indexare permite realizarea de sortari si analize complexe a informatiilor cunoscute dupa nume, substanta activa, specii tinta, actiune farmacologice, etc. Se pot realiza recenzii, evaluari si comentarii la aceste. Accesul este restrictionat astfel: pentru useri este permis accesul la toate informatiile despre produsele care sunt sponsorizate sau la informatiile generale de la produsele nesponsorizate; pentru abonati accesul este liber la toate produsele si la toate indexarile.
 
Directorul Veterinar
Este platforma de prezentare si promovare a activitatilor veterinare si a celor conexe intr-un mod grafic exceptional 3D (daca localitate in care se afla amplasat a fost catografiata). Este destinat consultarii GRATUITE de catre toti proprietarii de animale. Se poate realiza identificarea unui cabinet dupa o multitudine de criterii, se poate vizualiza pe harta sau utilizand serviciul Street View Google. In principiu informatiile sunt introduse de catre echipa veterinarul. Oricine doreste poate sa isi prezinte GRATUIT activitatea in cadrul acestui director completand informatiile solicitate. De asemenea puteti corecta informatiile trimitand un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Abonatii la Revista Veterinarul au facilitati in plus in ceea ce priveste volumul de informatii prezentat in director.

Clubul Veterinarilor
Este platforma de conexiune, dialog si cooperare in domeniul afacerilor veterinare. NU este o platforma sociala sau de socializare. Este destinata exclusiv cooperarii intre medicii veterinari. Contine facilitati multiple care permit zeci de modalitati de a se realiza o conexiune intre medicii veterinari. De a-si prezenta activitatea sau de a pune in comun resurse pentru a se sprijini reciproc. Utilizarea este gratuita. Abonatii vor avea unele facilitati in plus.

Anunturi
Este componenta GRATUITA de prezetare a anunturilor de vanzare, cumparare, cereri de oferta, parteneriate, comercializarea de animale de ferma sau de companie, huraje si hrana pentru animale etc. Se pot adauga si gestiona usor aceste cereri si oferte de catre orice persoana care doreste acest lucru. Calitatea de abonat permite gestionarea in detaliu a acestor cereri si oferte.

Documentele Veterinare
Este componenta gratuita care inglobeaza documentele sanitare veterinare necesare intr-un cabinet care pot fi descarcate daca sunteti user. Unele documente pot fi descarcate doar de catre abonati.

Vet Mailing Marketing
Componenta este destinata exclusiv abonatilor. Aceast intrument permite lansarea de campanii de email profesionale catre clientii cabinetelor medicale. Gestionare si asistenta este gratuita asigurata pentru abonati de echipa tehnica. Se pot monitoriza profesional efectele si reusita fiecarei campanii.

Afaceri Veterinare
Instrumentul este accesibil partial celor neabonati. Aici sunt prezentate toate programele si informatiile de marketing, management, relatii publice, securitatea muncii, legislatie etc. necesare unui cabinet medical veterinar, precum si toate programele noastre destinate medicilor veterinari.

Worksop & Learnig
Este platforma de realizare si prezentare a cursurilor de catre toti cei care doresc acest lucru. Se poate participa la un curs in calitate de abonat sau de nu al revistei veterinarul. Exista cursuri gratuite si cursuri contra cost. Valoarea unui curs este stabilita de initiatorul si sustinatorul acestui curs, toate sumele fiind gestionate si incasate de catre lector. Oricine poate sustine un curs sau poate participa la un curs. Regulamentele specifica clar cum se poate realiza aceasta. Acordarea de puncte se face doar de catre initiatorul si cel care sustine cursul daca CMVRO acorda acest drept.

Enciclopedia Veterinara
Aceasta este o colectie de informatii publice, libere specifice platformelor Wikipedia, fiind in fapt o wikipedia veterinara. Activitatea in cadrul acestei enciclopedii este permisa tuturor celor care doresc acest lucru. Activitatea este voluntra si este specifica unui editor wiki. Daca aveti articole sau informatii care credeti ca merita si trebuie inserate in aceasta Enciclopedie puteti sa le trimiteti pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si noi in numele si pe un cont facut pentru dvs vom insera aceste informatii. Daca doriti puteti oricand sa intrati si sa modificati, adaugati sau completati aceste informatii. Frumusetea acestei Enciclopedii conta in faptul ca toti ne putem aduce contributia la dezvoltarea ei, contributie care se poate vedea in orice clipa. Enciclopedia este a tuturor celor care doresc sa o utilizeze.

Blog Profesional
Daca doriti puteti sa va creati un blog profesional pe veterinarul.ro cu informatiile pe care doriti dvs sa le promovati. Avand in vedere volumul informatiilor existent pe aceasta platforma si numarul de utilizatori, aceasta este un mod sigur si util de promovare a ideilor sau a experientei dvs. Achipa tehnica veterinarul.ro va fi permanent alaturi sa va sprijine.

Abonarea la Newsletterul Veterinarul.ro

Daca sunteti medic veterinar atunci este esential sa primiti informatii despre ultimele noutati in domeniul veterinar. Daca aveti o afacere in domeniul veterinar atunci informatiile furnizate de Veterinarul.ro sunt esentiale pentru businessul dvs.
Abonatii la Revista Veterinarul Stiinta si Practica primesc saptamanal sau ori de cate ori este nevoie un newsletter cu ultimele noutati in domeniul veterinar. Daca dvs nu sunteti inca abonat puteti sa primiti GRATUIT un astfel de email abonandu-va la urmatorul link:Abonare NewsLetter si VetALERT!
Pentru a fi sigur ca primiti la timp si regulat newsletterele noastre, va rugam sa urmati instructiunile:


Daca sunteti abonat YAHOO,

Va rugam sa dati click pe "Add to Contacts"  din: 
From:   Veterinarul.ro <Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.>;  Add to Contacts
  - din zona de sus a emailului.

Daca folositi ultima varianta de Yahoo!Mail , va rugam sa apasati in acelasi timp tastele SHIFT si A si apoi Save sau Salvare


Daca sunteti abonat GMAIL,

Va rugam sa dati click pe "Doresc sa fie afisate intotdeauna imaginile de la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea."  din
 - Imaginile nu sunt afisate.
 Afiseaza imaginile de mai jos - Doresc sa fie afisate întotdeauna imaginile de la <Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.>;

din zona de sus a emailului.


Daca sunteti abonat HOTMAIL,

Va rugam sa dati click pe "Adaugare la contacte"  din 
  Veterinarul.ro  Adaugare la contacte
 - din zona de sus a emailului.


Daca folositi un alt client de mail, va rugam sa adaugati la contacte adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ATENTIE: daca sunteti abonat al Revistei Veterinarul Stiinta si Practica si nu primiti inca newsletterul specilizat - este notat in emailul trimis periodic in header :"Newsletter doar Pentru Abonati" va rugam sa ne scrieti pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si sa urmati instructiunile specificate mai sus, pentru a ne adauga la adrese cunoscute in contact.


Abonare versus Inregistrare

Inregistrarea presupune crearea unui user pe platforma veterinarul.ro. Aceasta operatiune este gratuita si va permite accesul la o mare parte din resursele platformei

Abonarea presupune completarea formularului online de abonare si plata abonamentului. Dupa abonare se activeaza de catre echipa tehnica contul de abonat care permite accesul la intreaga platforma.

 

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va recomandam sa utilizati cu ingredere instrumentele oferite pentru a creste valoarea serviciilor oferite si pentru a spori profitul afacerii dvs veterinare.

 

Succes!
Echipa Veterinarul

Joseph
27.Aug.2024

Generalitati

Revista Veterinarul Stiinta si Practica este o revista destinata medicilor veterinari, in toate formele de manifestare a profesiei. Website-ul Veterinarul.Ro este o platforma multimedia destinata atat medicilor veterinari cat si proprietarilor de animale dar si a tuturor celor care doresc sa se informeze despre activitatile medicale veterinare si rezultatele muncii medicilor veterinari. Cele doua platforme de propagare a informatiei au formate si roluri separate.

Revista este destinata in exclusivitate propagarii informatiilor tehnice veterinare generate de medicii veterinari practicieni, experti veterinari.

Veterinarul.Ro este o platforma multimedia care contine trei elemente esentiale:
    1. suport pentru promovarea informatiei catre medicii veterinari
    2. suport pentru promovarea informatiei catre proprietarii de animale si consumatorii de alimente
    3. instrumente de marketing pentru medicii veterinari

Administrare si Proprietate

Revista Veterinarul Stiinta si Practica si platforma Veterinarul.Ro este administrata de Asociatiei Euroveterinarian, organizatie non-profit. Sumele obtinute din Revista Veterinarul si platforma web sunt utilizate in exclusivitate pentru dezvoltarea si intretinerea acestor componente.


Politica promovata - Independenta - Impartialitate - Deontologie

In paginile revistei editia tiparita Veterinarul Stiinta si Practica si pe intreaga platforma web veterinarul.ro, nu promovam nici o politica publica sau de alta natura. Suntem si vom ramane independenti din toate punctele de vedere prezentand obiectiv si verificat informatii relevente care sa ajute medicul veterinar si medicina veterinara in general pentru a prospera in modul cel mai corect si transparent cu putinta. Nu favorizam si nu promovam anumite firme, produse, echipamente sau alte asemenea decat declarand public sursa si editorul acestor articole, proprietatea si tipul de reclama realizat. Suntem transpareti si permisivi la orice informatie. Nu cenzuram si nu modificam informatia. O prezentam asa cum a scris-o sau prezentat-o editorul, recenzorul sau comentatorul. Ne rezervam doar dreptul de a interveni atunci cand se derapeaza in utilizarea anumitor cuvinte care nu dau bine in peisajul lingvistic al unui medic si mai ales la comentariile tendentioase. Nu incurajam si suntem impotriva discutiilor inutile, a injuriilor sau a lipsei de argumente in expunerile ilogice, sau falsificarea si/sau interpretarea datelor si a informatiilor. Nu suntem de acord cu cenzurarea informatiilor, cu incalcarea drepturilor de autor.

Declaratie de Interese

Nu comercializam si nici unul din membrii organizatiei nu are firme de comercializare medicamente, vaccinuri,produse sau servicii, echipamente sau instrumentar destinate practici medicale veterinare si activitatilor specifice medicale veterinare. Nu promovam ascuns sau prin alte mijloade lipsite de etica medicamente, produse, servicii, echipamente, instrumentar sau orice alte produse care pot fi achizitionate de medicii veterinari in exercitarea activitatilor medicale veterinare. Toate acestea vor fi promovate deschis, echidistant si conform elementelor tehnice facute publice si achizitionate de cei care doresc sa realizeze actiuni de promovare in aceste canale media. Sectiunea de shop online este cu produse oferite de terti pentru medicii veterinari utilizatori ai platformei, oferta realizata pe suportul tehnic al websiteului veterinarul.ro la preturi speciale negociate de echipa veterinarul. Aceste produse nu apartin redactiei si sumele de bani obtinute si activitatea de comert sunt a furnizorilor respectivi de bunuri si servicii. Nu se precepe nici un comision sau alta forma de plata tocmai pentru a favoriza comercializarea la preturi minime. In principiu furnizorii acestor produse sunt parteneri cu care avem relatii comerciale, aceasta fiind o facilitatea suplimentara acordata acestora. Responsabilitatea acestor acte de comert le revine exclusiv vanzatorilor.

Modul de obtinere a fondurilor

Pentru a mentine aceste instrumentele veterinarul.ro si revista functionale este necesara de resurse umane si materiale. Activitatea in cadrul organizatiei este nonprofit, nici unul din membrii organizatiei nu este salariat al organizatii ci doar voluntar. Voluntarilor le oferim posibilitatea de a exersa si experimenta cunostintele si valorifica experienta tehnica personala care ulterior pot sa o utilizeze in scopuri materiale personale. Serviciile specifice efectuate de terti sunt platite conform documentelor legale de plata. Sursele financiare sunt publice si sunt constituite din abonamente la revista tiparita si reclama aditionala in revista sau pe website. Politica editoriala si speranta noastra este ca existenta revistei si platformei web sa fie conditionata doar de plata abonamentelor ca urmare a calitatii informatiilor si a valorii instrumentelor oferite medicilor veterinari. Doar o astfel de politica poate mentine independenta si integritatea revistei si a website. Aceasta este garantia calitatatii informatiilor furnizate, care altfel pot fi contaminate cu diverse interese financiare sau de alta natura.

Despre editori

Politica noastra referitor la editori se refera la faptul ca promovam si sprijinim editarea de articole de catre orice medic veterinar care doreste acest lucru, asigurand suportul tehnic si editorial in acest sens. Articolele publicate de onoratii editori ai Revistei Veterinarul Stiinta si Practica si Veterinarul.Ro sunt considerate donatii ale editorilor catre biblioteca informationala Veterinarul.ro. Fiind o activitate voluntara (nu in sensul de voluntariat) consideram ca efortul si dedicatia acestor medici veterinari de a-si impartasi din experienta si cunostintele proprii trebuie atat onorata cat si sprijinita. Astfel editorii au un pachet special de instrumente de utilizat pentru a-si promova afacerea veterinara si a-si crea o imagine de experti in domeniul veterinar care indirect inseamna un castig prezent sau viitor.

Accesul la informatii

Toate informatiile publicate in Revista Veterinarul Stiinta si Practica sunt proprietatea Asociatiei Euroveterinarian decizia de a fi publicate integral sau partial revenind echipei editoriale. Aceste informatii sunt protejate de legislatia privind drepturile intelectuale si nu pot fi copiate, multiplicate sau utilizate in orice tip de activitati decat respectand termenii si conditiile specificate expres de catre Asociatia Euroveterinarian si facute publice pe www.veterinarul.ro.

Termenii si Conditii de utilizare a platformei si intrumentelor de pe www.veterinarul.ro si a websiteurilor asociate sunt specifice fiecarei componente in parte. In termeni generici toate informatiile existente pe aceasta platforma sunt proprietatea Asociatiei Euroveterinarian. Orice incercare de publicare, copiere sau reproducere in orice fel sau cu orice mijloace trebuie realizata doar dupa obtinerea aprobarii in scris a Asociatiei Euroveterinarian. Asociatia are dreptul sa modifice, completeze sau sa impuna anumite restrictii fara un anunt sau o consultare prealabila. Orice utilizator inregistrat sau nu al acestor informatii trebuie sa respecte principiile si normele stipulate in Termeni si Conditii.

Este permisa utilizarea informatiilor in scop de promovare stiintifica, de pregatire a activitatilor medicale veterinare si de documentare.

Informatiile destinate proprietarilor de animale sau catre consumatorii de servicii veterinare sunt gratuite si promovate pentru a sprijini serviciile veterinare. Aceste informatii, pentru a respecta principiile de etica, au un continut scazut de informatii tehnice medicale veterinare, nu au informatii explicite despre metode de diagnostic si tratament.

Informatiile tehnice medicale veterinare sunt posibil de accesat doar de catre medicii veterinari. Pentru a avea acces la aceste tipuri de informatii este necesar ca utilizatorii, medici veterinari sa aiba un cont GRATUIT deschis pe www.veterinarul.ro. Unele informatii sunt destinate exclusiv abonatilor fapt pentru care va fi nevoie de un cont de abonat care este activat in momentul achitarii abonamentului si este valabil pe toata durata abonarii.

Accesul la instrumentele Veterinarul.Ro

Intrumentele, create si prezentate pe websiteul www.veterinarul.ro sunt atat publice cat si exclusive pentru abonati. Utilizarea lor va fi posibila in limita si permisiunile acordate de calitatea de user sau abonat. Lansarea sau oprirea functionarii unui instrument se poate realiza de catre echipa tehnica veterinarul.ro. Instrumentele destinate exclusiv pentru abonati sunt prezentate la sectiunile corespunzatoare. Vom prezenta in continuare instrumentele publice care au unele componente suplimentare pentru abonati/editori:

Indexul Veterinar
Acesta cuprinde toate produsele, medicamentele, vaccinurile, instrumentarul, echipamentele sau orice alte produse si servicii care sunt destinate sau sunt in conexiune cu sitemul veterinar. Ele sunt ordonate dupa cel putin 15 criterii. Aceasta indexare permite realizarea de sortari si analize complexe a informatiilor cunoscute dupa nume, substanta activa, specii tinta, actiune farmacologice, etc. Se pot realiza recenzii, evaluari si comentarii la aceste. Accesul este restrictionat astfel: pentru useri este permis accesul la toate informatiile despre produsele care sunt sponsorizate sau la informatiile generale de la produsele nesponsorizate; pentru abonati accesul este liber la toate produsele si la toate indexarile.
 
Directorul Veterinar
Este platforma de prezentare si promovare a activitatilor veterinare si a celor conexe intr-un mod grafic exceptional 3D (daca localitate in care se afla amplasat a fost catografiata). Este destinat consultarii GRATUITE de catre toti proprietarii de animale. Se poate realiza identificarea unui cabinet dupa o multitudine de criterii, se poate vizualiza pe harta sau utilizand serviciul Street View Google. In principiu informatiile sunt introduse de catre echipa veterinarul. Oricine doreste poate sa isi prezinte GRATUIT activitatea in cadrul acestui director completand informatiile solicitate. De asemenea puteti corecta informatiile trimitand un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Abonatii la Revista Veterinarul au facilitati in plus in ceea ce priveste volumul de informatii prezentat in director.

Clubul Veterinarilor
Este platforma de conexiune, dialog si cooperare in domeniul afacerilor veterinare. NU este o platforma sociala sau de socializare. Este destinata exclusiv cooperarii intre medicii veterinari. Contine facilitati multiple care permit zeci de modalitati de a se realiza o conexiune intre medicii veterinari. De a-si prezenta activitatea sau de a pune in comun resurse pentru a se sprijini reciproc. Utilizarea este gratuita. Abonatii vor avea unele facilitati in plus.

Anunturi
Este componenta GRATUITA de prezetare a anunturilor de vanzare, cumparare, cereri de oferta, parteneriate, comercializarea de animale de ferma sau de companie, huraje si hrana pentru animale etc. Se pot adauga si gestiona usor aceste cereri si oferte de catre orice persoana care doreste acest lucru. Calitatea de abonat permite gestionarea in detaliu a acestor cereri si oferte.

Documentele Veterinare
Este componenta gratuita care inglobeaza documentele sanitare veterinare necesare intr-un cabinet care pot fi descarcate daca sunteti user. Unele documente pot fi descarcate doar de catre abonati.

Vet Mailing Marketing
Componenta este destinata exclusiv abonatilor. Aceast intrument permite lansarea de campanii de email profesionale catre clientii cabinetelor medicale. Gestionare si asistenta este gratuita asigurata pentru abonati de echipa tehnica. Se pot monitoriza profesional efectele si reusita fiecarei campanii.

Afaceri Veterinare
Instrumentul este accesibil partial celor neabonati. Aici sunt prezentate toate programele si informatiile de marketing, management, relatii publice, securitatea muncii, legislatie etc. necesare unui cabinet medical veterinar, precum si toate programele noastre destinate medicilor veterinari.

Worksop & Learnig
Este platforma de realizare si prezentare a cursurilor de catre toti cei care doresc acest lucru. Se poate participa la un curs in calitate de abonat sau de nu al revistei veterinarul. Exista cursuri gratuite si cursuri contra cost. Valoarea unui curs este stabilita de initiatorul si sustinatorul acestui curs, toate sumele fiind gestionate si incasate de catre lector. Oricine poate sustine un curs sau poate participa la un curs. Regulamentele specifica clar cum se poate realiza aceasta. Acordarea de puncte se face doar de catre initiatorul si cel care sustine cursul daca CMVRO acorda acest drept.

Enciclopedia Veterinara
Aceasta este o colectie de informatii publice, libere specifice platformelor Wikipedia, fiind in fapt o wikipedia veterinara. Activitatea in cadrul acestei enciclopedii este permisa tuturor celor care doresc acest lucru. Activitatea este voluntra si este specifica unui editor wiki. Daca aveti articole sau informatii care credeti ca merita si trebuie inserate in aceasta Enciclopedie puteti sa le trimiteti pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si noi in numele si pe un cont facut pentru dvs vom insera aceste informatii. Daca doriti puteti oricand sa intrati si sa modificati, adaugati sau completati aceste informatii. Frumusetea acestei Enciclopedii conta in faptul ca toti ne putem aduce contributia la dezvoltarea ei, contributie care se poate vedea in orice clipa. Enciclopedia este a tuturor celor care doresc sa o utilizeze.

Blog Profesional
Daca doriti puteti sa va creati un blog profesional pe veterinarul.ro cu informatiile pe care doriti dvs sa le promovati. Avand in vedere volumul informatiilor existent pe aceasta platforma si numarul de utilizatori, aceasta este un mod sigur si util de promovare a ideilor sau a experientei dvs. Achipa tehnica veterinarul.ro va fi permanent alaturi sa va sprijine.

Abonarea la Newsletterul Veterinarul.ro

Daca sunteti medic veterinar atunci este esential sa primiti informatii despre ultimele noutati in domeniul veterinar. Daca aveti o afacere in domeniul veterinar atunci informatiile furnizate de Veterinarul.ro sunt esentiale pentru businessul dvs.
Abonatii la Revista Veterinarul Stiinta si Practica primesc saptamanal sau ori de cate ori este nevoie un newsletter cu ultimele noutati in domeniul veterinar. Daca dvs nu sunteti inca abonat puteti sa primiti GRATUIT un astfel de email abonandu-va la urmatorul link:Abonare NewsLetter si VetALERT!
Pentru a fi sigur ca primiti la timp si regulat newsletterele noastre, va rugam sa urmati instructiunile:


Daca sunteti abonat YAHOO,

Va rugam sa dati click pe "Add to Contacts"  din: 
From:   Veterinarul.ro <Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.>;  Add to Contacts
  - din zona de sus a emailului.

Daca folositi ultima varianta de Yahoo!Mail , va rugam sa apasati in acelasi timp tastele SHIFT si A si apoi Save sau Salvare


Daca sunteti abonat GMAIL,

Va rugam sa dati click pe "Doresc sa fie afisate intotdeauna imaginile de la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea."  din
 - Imaginile nu sunt afisate.
 Afiseaza imaginile de mai jos - Doresc sa fie afisate întotdeauna imaginile de la <Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.>;

din zona de sus a emailului.


Daca sunteti abonat HOTMAIL,

Va rugam sa dati click pe "Adaugare la contacte"  din 
  Veterinarul.ro  Adaugare la contacte
 - din zona de sus a emailului.


Daca folositi un alt client de mail, va rugam sa adaugati la contacte adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ATENTIE: daca sunteti abonat al Revistei Veterinarul Stiinta si Practica si nu primiti inca newsletterul specilizat - este notat in emailul trimis periodic in header :"Newsletter doar Pentru Abonati" va rugam sa ne scrieti pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si sa urmati instructiunile specificate mai sus, pentru a ne adauga la adrese cunoscute in contact.


Abonare versus Inregistrare

Inregistrarea presupune crearea unui user pe platforma veterinarul.ro. Aceasta operatiune este gratuita si va permite accesul la o mare parte din resursele platformei

Abonarea presupune completarea formularului online de abonare si plata abonamentului. Dupa abonare se activeaza de catre echipa tehnica contul de abonat care permite accesul la intreaga platforma.

 

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va recomandam sa utilizati cu ingredere instrumentele oferite pentru a creste valoarea serviciilor oferite si pentru a spori profitul afacerii dvs veterinare.

 

Succes!
Echipa Veterinarul