updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

5 moduri de crestere a engagement-ului prin imagini

Foloseste-te de fotografii pentru a oferi fanilor o experienta de neuitat! Iti prezentam in continuare 5 sfaturi utile pentru a creste engagementul utilizatorilor cu ajutorul imaginilor.

1. Promoveaza-ti produsele
Foloseste cele mai bune imagini pentru a starni interesul potentialilor clienti si a scoate in evidenta trasaturile produselor oferite. Arata-te utilizatorilor care sunt beneficiile produsului tau, ce anume diferentiaza produsele tale de cele ale concurentei. Iesi in evidenta.
 
2. Spune povestea companiei
Ofera-le clientilor o poveste interactiva a companiei. Imaginile iti fac povestea memorabila deoarece oamenii retin mult mai usor informatiile atunci cand sunt insotite de elemente vizuale. Ca orice poveste, si cea a companiei ar trebui sa aiba un inceput, un continut si un sfarsit. Solicita angajatilor sa iti ofera fotografii inedite, care sa diversifice si mai mult povestea.
 
3. Arata-le consumatorilor cum sa foloseasca produsele
Foloseste-te de fotografii pentru a arata clientilor existenti si potentiali pas cu pas modul de utilizare a produselor. Combina textul cu fotografiile pentru ca respectivii cititori sa inteleaga in profunzime cum functioneaza produsele.
 
4. Personalizeaza-ti brandul
Oamenii sunt mai receptivi atunci cand stiu ca in spatele unei companii se afla tot oameni ca si ei. Utilizeaza in mod creativ fotografiile pentru a conferi o imagine mai personala brandului. De exemplu, poti arata cum arata o zi obisnuita de lucru in cadrul companiei. Fii cat mai natural pentru a avea cat mai multa credibilitate.
 
5. Ofera-le clientilor sansa de a fi cat mai creativi
Permite-le cititorilor sa aiba propriul moment de glorie. Acestia isi pot urca propriile fotografii sau ii poti incuraja sa isi spuna parerea cu privire la produsele oferite.    
Autor: Adelina Moisan
Sursa: www.marketingportal.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul