updated 11:50 AM UTC, May 12, 2023 Europe/Bucharest

5 secrete ale antreprenorilor de succes

Un antreprenor de succes nu se naste neaparat cu un set de trasaturi ideale, ci le dobandeste pe parcurs. Iata cateva din lectiile pe care le putem invata de la antreprenorii de succes.

1. Fac totul cu pasiune
Antreprenorii sunt plini de pasiune. De ce? Fiindca fac ceea ce la place! Bineinteles ca toti isi doresc sa obtina un profit cat mai mare, insa acesta nu este singurul factor motivator. Acestia sunt realmente pasionati de domeniul in care activeaza. Succesul este obtinut mult mai usor atunci cand iubesti cu adevarat ceea ce faci.
 
2. Isi asuma responsabilitati
Antreprenorii de succes isi asuma responsabilitatea pentru tot ceea ce se intampla, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Acestia sunt intotdeauna dispusi sa invete din greseli si nu cauta niciodata scuze. Daca iti doresti sa cresti numarul de clienti, ce alegi: sa dai vina pe criza economica, sau esti dispus sa faci modificarile necesare si sa gandesti creativ pentru a ajunge acolo unde iti doresti?
 
3. Invata si evolueaza in mod continuu
Antreprenorii de succes isi stabilesc mereu obiective noi si cauta intotdeauna noi metode de imbunatatire personala si a afacerii. Acestia stiu ca este esential sa cresti in mod continuu. Dupa ce ai atins un anume obiectiv, este timpul sa iti stabilesti un altul, si tot asa. Gaseste un nou segment caruia sa te adresezi, dezvolta noi produse sau servicii, incepe o noua afacere.
 
4. Au o mare putere de concentrare
Antreprenorii de succes nu renunta la obiectiv de indata ce situatia se inrauteste. Pentru a avea cu adevarat succes, este important sa te concentrezi asupra telului principal si ramai concentrat pana obtii rezultatul dorit. Nu poti renunta cand intalnesti primul obstacol.
 
5. Sunt foarte increzatori in fortele proprii
In orice afacere exista momente de cumpana si situatii dificile, insa antreprenorii de succes reusesc sa depaseasca orice obstacol. Pentru ei, succesul nu este o optiune, este un fapt inevitabil. Trebuie sa decizi ACUM ca vei crede in succesul afacerii tale indiferent ce s-ar putea intampla.    
Autor: Adelina Moisan
Sursa: www.marketingportal.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul