Detalii privind înregistrarea/ autentificarea

Acest website este destinat în exclusivitate medicilor veterinari. Din considerente de deontologie dar și pentru că pe website sunt postate informații medicale veterinare de specialitate în format științific, accesul la website este restricționat pentru abonați.

Dacă sunteți fermier sau un iubitor de animale în căutare de informații medicale veterinare, vă recomandăm website-urile noastre dedicate, Veterinarul PET și Veterinarul FERMĂ ,care conțin informații experte despre sănătatea și îngrijirea animalelor.

Dacă sunteți medic veterinar, sunteți abonat la Revistele Veterinarul sau aveți un cont mai vechi și doriți să accesați informațiile de pe website-ul nostru, vă rugăm să scrieți userul și parola în câmpurile de mai sus și apoi dați click pe AUTENTIFICARE.

Pentru a avea acces la toate facilitățile website-ului este necesar să fiți abonat. Vă rugăm să cititi cu atenție condițiile de abonare pentru a înțelege cum funcționeaza platforma veterinarul.ro

Pentru abonare, accesați www.abonamente.veterinarul.ro 

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să contactați redacția la numărul de tel: 0733969091 sau pe adresa de email: Trimte Mail


cmvro logomic Revista Veterinarul Stiinta si Practica
este o revista acreditata de
Colegiul Medicilor Veterinari din Romania