Autentificare

Detalii privind înregistrarea

Acest website este destinat în exclusivitate medicilor veterinari din considerente de deontologie medicală veterinară dar și a faptului că pe website sunt postate informații medicale veterinare de specialitate în format științific, explicite cu imagini și conținut cu un puternic impact emoțional, nerecomandat celor fără o pregătire de specialitate.
Dacă sunteți fermier sau un iubitor de animale în căutare de informații medicale veterinare vă recomandăm websiteurile noastre dedicate special dumneavoastră respectiv Veterinarul PET și Veterinarul FERMĂ care conțin informații experte realizate special de medicii veterinari români pentru dumneavoastră.
Dacă sunteți medic veterinar și continuați înregistrarea vă rugăm să completați atent toate informațiile solicitate din considerente deontologice în primul rând și mai apoi pentru că aceste informații vor fi verificate în procedura de aprobare a contului. După verificare se va activa contul dumneavoastră.
Este important să știți că prin continuarea acestei proceduri obțineți un user și o parolă pentru accesul pe website și în Comunitatea Medicală Veterinară, contul este gratuit și nu beneficiază de facilitățile abonaților. Pentru a avea acces la facilitatile websiteului este necesar sa fiti abonat. Va rugam sa cititi cu atentie condițiile de abonare pentru a întelege exact modul cum funcționeaza platforma veterinarul.ro
Dacă întâmpinați probleme vă rugăm să contactați la nr de tel: 0733969091 sau pe adresa de email a redacției: Trimte Mail


cmvro logomic Revista Veterinarul Stiinta si Practica
este o revista acreditata de
Colegiul Medicilor Veterinari din Romania