updated 11:51 AM UTC, Sep 28, 2023 Europe/Bucharest

Planuri de acces pe veterinarul.ro

Contul gratuit permite accesul la unele din facilitățile platformei, la unele articole și accesul total în comunitatea medicilor veterinari. Va rugăm citiți detaliile și urmați instrucțiunile pentru a vă crea un cont gratuit.

Durata: Lifetime
Valoare estimată: Free

Dacă doriți să aveți acces la conținutul complet al tuturor articolelor din secțiunea "ȘTIINȚĂ ȘI PRACTICĂ" si să citiți Revista Veterinarul Stiință și Practică în ediție online, este necesar să fiți medic veterinar sau student la o facultate de medicină veterinară și să fiți abonat pentru anul curent la Revista Veterinarul Știință și Practică.

Pentru mai multe informații citiți detaliile și urmați instrucțiunile.

Redirecționare >> ABONARE LA REVISTA ȘTIINȚĂ ȘI PRACTICĂ

Valoare estimată: Lei175

Dacă doriți să aveți acces la conținutul complet al tuturor articolelor din secțiunea "PET - pentru medicii veterinari" si să citiți Revista Veterinarul Stiință și Practică în ediție online, este necesar să fiți medic veterinar sau student la o facultate de medicină veterinară și să fiți abonat pentru anul curent la Revista Veterinarul PET - pentru medicii veterinari.

Pentru mai multe informaiții citiți detaliile și urmați instrucțiunile.

Redirecționare >> ABONARE LA REVISTA Veterinarul PET pentru medici veterinari

Valoare estimată: Lei130

Dacă doriți să aveți acces la conținutul complet al tuturor articolelor din secțiunea "FERMA - pentru medicii veterinari" si să citiți Revista Veterinarul Stiință și Practică în ediție online, este necesar să fiți medic veterinar sau student la o facultate de medicină veterinară și să fiți abonat pentru anul curent la Revista Veterinarul PET - pentru medicii veterinari.

Pentru mai multe informații citiți detaliile și urmați instrucțiunile.

Redirecționare >> ABONARE LA REVISTA Veterinarul Fermă pentru medicii veterinari

Valoare estimată: Lei130

Dacă doriți să aveți acces la conținutul complet al tuturor articolelor din secțiunea "Veterinarul Business Online" și să citiți Revista Veterinarul Business este necesar să fiți medic veterinar sau student la o facultate de medicină veterinară și să fiți abonat pentru anul curent la Revista Veterinarul Business.

Pentru mai multe informații citiți detaliile și urmați instrucțiunile.

Redirecționare >> ABONARE LA REVISTA Veterinarul Business

Valoare estimată: Lei 130