updated 11:51 AM UTC, Sep 28, 2023 Europe/Bucharest

Afisul saptamanii 5 sfaturi pentru o pisica sanatoasa

In fiecare saptamana vom publica pe website-ul business.veterinarul.ro cate un afis veterinar ce poate fi tiparit de orice medic veterinar ce doreste sa informeze corect proprietarii de animale, clienti ai cabinetului sau. 

Am vorbit in nenumarate randuri despre importanta de a avea afise personalizate - afise ce pot fi schimbate usor de pe peretii cabinetului si care ajuta la educarea corecta a proprietarilor de animale. Daca sunteti abonat al Revistei Veterinarul Business si doriti ca aceste afise sa fie personalizat cu sigla cabinetului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu logo-ul dvoastra si numele ce doriti sa apara pe designul afisului. Personalizarea este gratuita pentru dvoastra si se realizeaza, la cerere de catre echipa Revistei Veterinarul. 

Afisul de saptamana aceasta are ca subiect un set de sfaturi pentru proprietarii de pisici si a fost realizat in ideea de a face proprietarii sa constientizeze necesitatea vizitelor regulate la cabinetul veterinar pentru mentinerea sanatatii animalului lor de companie. Afisul poate fi descarcat din sectiunea atasamente de la finalul textului. 

Mult succes!

Ultima modificareSâmbătă, 12 Ianuarie 2019 14:01
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Veterinarul Business

Din 2009 alături de medicii veterinari români.