updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Afisul saptamanii - Campanie sterilizare/castrare animale de companie

Nu de putine ori medicii veterinari au ocazia de a se implica activ in viata comunitatii din care fac parte. Prin actiunile sale, prin sfaturile pe care le da, medicul veterinar este si trebuie sa fie un stalp important in peisajul localitatii in care isi desfasoara activitatea. 

 

Animalele necastrate/nesterilizate sunt o problema reala in multe orase/zone ale tarii. Ele pot provoca accidente rutiere, pot deteriora fauna sau chiar speria/musca copiii din zona in care sunt lasati sau isi gasesc adapost.Sterilizarea si castrarea sunt singurele metode eficiente in lupta pentru reducerea numarului de animale de pe strazi. 

Iata de ce am hotarat sa initiem aceasta campanie, de promovare a Sterilizarii si Castrarii animalelor de companie prin intermediul medicilor veterinari romani. Daca doriti sa va implicati, descarcati afisul campaniei, printati-l si afisati-l in loc vizibil, in cabinetul dvoastra. Sfatuiti proprietarii de animale care calca pragul cabinetului dvoastra sa castreze/sterilizeze animalele pentru binele acestuia si pentru binele comunitatii din care faceti parte.

Trimiteti-ne parerile dvoastra cu privire la castrarea/sterilizarea animalelor de companie si la beneficiile de sanatate pe care le are aceasta operatie. Le vom publica si le vom promova prin intermediul paginii noastre de Facebook si prin intermediul Newsletterului Veterinarul.ro. 

Va multumim pentru ajutor si ne-am bucura sa stim ca suntem cat mai multi in aceasta campanie! 

Ultima modificareSâmbătă, 12 Ianuarie 2019 14:03
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Veterinarul Business

Din 2009 alături de medicii veterinari români.