updated 11:51 AM UTC, Sep 28, 2023 Europe/Bucharest

Alimentatia la Yorkshire Terier

Cainii din rasa Yorkshire Terier au unele caracteristici morfologice si comportamentale foarte bine definite si o predispozitie la anumite boli. Acesta este motivul pentru care Affinity a dezvoltat special pentru aceasta rasa hrana Advance Yorkshire, un produs alimentar adaptat nevoilor caracteristice rasei.

Atentie deosebita pentru piele si par.

nutritie avansata advance3

O cavitate bucala sanatoasa

nutritie avansata advance4A fost demonstrat (Lund 2008) ca Yorkshire Terrier-ul este una dintre cele zece rase cu risc crescut de paradontoza, risc care creste o data cu varsta. S-a demonstrat ca animalele cu paradontoza prezinta un risc semnificativ mai mare de a suferi de endocardita, boli hepatice si insuficienta renala.

Pentru a evita acest lucru va recomandam curatirea periodica a dintilor si folosirea de hrana uscata cum este Advance Yorkshire Terrier pe baza de crochete sub diferite forme, cu pirofosfati care retin calciu evitand formarea tartrului si ceai verde pentru a preveni halena fetida (respiratia urat mirositoare)

nutritie avansata advance5

nutritie avansata advance6

nutritie avansata advance7

Ultima modificareMiercuri, 01 August 2018 19:20
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.