updated 10:57 AM UTC, Sep 25, 2023 Europe/Bucharest

Animale care ne salveaza viata - episodul 2 - Mr. Gibbs

Cel mai bun prieten al fetitei este cainele care ii cara oxigenul.

In urma cu doi ani, Aaron si Debbie Knobloch au aflat ca fetita lor Alida suferea de o boala rara de plamani si are nevoie de un rezervor de oxigen portabil pentru a o ajuta sa respire.

Vestea buna a fost ca rezervorul de oxigen o va face pe fetita lor sanatoasa. Vestea proasta a fost ca rezervorul de oxigen va fi legat de ea in majoritatea timpului, rezervorul cantarind aproape 3 kg.

1Familia Knobloch s-a chinuit sa gaseasca o cale prin care sa ii ofere fetitei o viata normala. Aaron a construit un mergator cu un buzunar pentru oxigen, pentru ca fetita sa nu fie legata de unul din parinti. Dar pe masura ce fetita a crescut și a devenit mai mobila - mergatorul nu a mai fost suficient

3

Cand Aaron a vazut la TV un program despre cainii de ajutor, a stiut ca a gasit raspunsul: cu un caine care sa care tubul de oxigen, micuta Alida va putea sa aiba o viata libera si va putea sa se joace cu alti copii. Asa a intrat in viata familiei Mr. Gibbs, un caine golden doodle dresat sa fie companionul permanent al Alidei, indiferent daca merge in parcul de joaca sau merge alaturi de ea cand face plimbari cu bicicleta.

”A fost o decizie grozava de a adauga un membru in plus in familie care este un ajutor grozav pentru
fetita noastra”, a spus Aaron. Langa el, sta Alida care se joaca cu Mr Gibbs. 

 

 

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul