promo slogan veterinarul

Log in
updated 11:56 AM UTC, Nov 2, 2017

Veterinary Surgery: Small Animal

Oferind imagini detaliate color a procedurilor chirurgicale,"Veterinary Surgery: Small Animal" este o resursa de incredere pentru informatii complete in aceasta disciplina. Cele doua volume acopera intreaga zona a interventiilor si a principiilor, indiferent de specialitate: de la neurochirurgie, ortopedie sau chirurgia tesuturilor, folosind cercetari bazate pe dovezi clinice.

McCurnin's Clinical Textbook for Veterinary Technicians

Editia a noua din McCurnin's Clinical Textbook for Veterinary Technicians vine in intampinarea celor care doresc sa isi completeze cunostintele din domeniul medicinii veterinare cu cele mai moderne tehnici si informatii complete atat despre animalele de talie mica cat si cele de talie mare, pasari, reptile si mamifere mici. intregul parcurs al cartii pune accent pe zoonoza, modul in care aceasta afecteaza organismul-gazda, cum se raspandeste si scenarii reale pentru a exersa gandirea critica si abilitatile decizionale in situatii de diagnostic.

Dyce, Sack, and Wensing's Textbook of Veterinary Anatomy

Informatii esentiale de anatomie veterinara sunt cuprinse in a cincea editie din Dyce, Sack, and Wensing's Textbook of Veterinary Anatomy. Centrandu-se pe anatomia fiecarei specii in parte, acest titlu detaliaza informatii care pot fi aplicate direct in ingrijirea cainilor, pisicilor, cailor, porcilor, oilor, caprelor, pasarilor si camelidelor si subliniaza asemanarile si deosebirile dintre specii. Fiecare capitol include un rezumat care descrie structura si functiile unei regiuni anatomice iar ilustratile detaliate ajuta la intelegerea facila a acestora.

oferta promovare parteneri