updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

Blogul tau iti aduce succesul in 6 pasi

Poate ca nu crezi foarte mult in ideea unui blog care ar putea sa iti aduca bani. Pana la urma, indemnat de unii dintre prietenii tai sau motivat de cea mai recenta competitie nationala de blogging, alegi sa pornesti si tu pe acest drum in care iti dai seama inca de la inceput ca s-ar putea sa descoperi lucruri cat se poate de interesante.

1. Mai intai petreci insa ore bune, zile sau chiar saptamani pentru a-ti alege tema prinicipala a blogului. Te gandesti si te razgandesti atunci cand vine vorba de viitoarele postari.

2. Mai apoi, pornesti in cautarea celui mai bun design din lume pentru blogul tau. Doar vrei sa fie unic si sa iti atraga vizitatorii, oricat de putini. Dupa lungi cautari ale unui design care sa se potriveasca temei tale, gasesti ceva care se apropie de ceea ce aveai in plan si implementezi noul template, chiar daca nu este tocmai ceea ce iti doreai cu ardoare atunci cand ai inceput cautarile.

3. In cele din urma, incepi sa scrii. Iti faci putin curaj inainte de prima postare si ulterior postezi din ce in ce mai des. Dupa o perioada insa esti dezamagit pentru ca fie nimeni nu iti viziteaza blogul, fie nimeni nu vrea sa iti lase comentarii.

4. Dupa acest capitol dezamagitor, incepi sa iti pui intrebari si sa incerci sa afli de ce blogul tau nu devine popular. Asa ca afli care sunt cei mai mari bloggeri, cine sunt cei care au reusit si care isi impartasesc mai departe cunostintele. Afli despre cum sa iti promovezi postarile si despre monetizarea unui blog.

5. Deja pui la cale strategii in vreme ce continui sa furnizezi continut pentru blog. Dupa o vreme, munca ta sustinuta incepe sa dea roade. Oamenii iti lasa in sfarsit comentarii. Alti bloggeri trimit catre blogul tau si devii din ce in ce mai cunoscut.

6. Ziua cea minunata vine si iti lansezi propriul produs. A durat o vreme pana ai ajuns aici, dar ai inteles in cele din urma ca eforturile permanente sunt cele mai bune metode de a cunoaste succesul in orice domeniu.

Sursa: /www.marketingportal.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul