updated 11:50 AM UTC, May 12, 2023 Europe/Bucharest

Carti de vizita pentru clientii noi

Multe din cabinetele veterinare din Statele Unite au in politica lor de business, crearea de carti de vizita cu datele fiecarui medic veterinar angajat in locatia respectiva, in scopul de a mari reteaua de clienti noi ai cabinetului. 

Medicii veterinari angajati ofera cartile de vizita persoanelor cu care intra in contact si sunt in cautarea unui cabinet veterinar mentionand ca la prima vizita in cabinet vor primi 20% discount din pretul consultatiei la prezentarea acesteia.  

Clientul castiga discountul, medicul veterinar ce a facut recomandarea castiga o mica atentie oferita de cabinet - bilete la film, la teatru, la un concert etc. Toata lumea este multumita. 

Politica de a oferi carti de vizita pentru atragerea de noi clienti - cu posibilitatea de discounturi si castiguri atat pentru angajati cat si pentru clientii noi este o sitiuatie win-win pentru toata lumea. 

Modelul de carte de vizita de saptamana aceasta foloseste doua fonturi, ambele sunt arhivate impreuna cu modelul in format .psd. 

Medicii veterinari abonati ai Revistei Veterinarul Business beneficiaza de personalizarea modelelor prezentate cu sigla cabinetului in mod gratuit. 

Mult succes!

Ultima modificareSâmbătă, 12 Ianuarie 2019 14:07
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Veterinarul Business

Din 2009 alături de medicii veterinari români.