updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Recomandarea noastră

Ceva lansează un nou spray pentru puii de găină înainte de eclozare

Ceva Animal Health a lansat un nou spray, despre care dezvoltatorii susțin că poate ajuta puii abia ieșiți din ouă să se adapteze la mediul înconjurător.

Produsul, cunoscut sub numele de SecureChick, conține o versiune sintetică a unui feromon cunoscut sub numele de analogul secreției uropigiene a găinii-mamă (MHUSA), pe care găinile îl produc înainte și după eclozare.

Dezvoltatorii spun că soluția poate fi pulverizată peste ouăle embrionate cu două-trei zile înainte de ecloziune pentru a ajuta puii să se adapteze.

Compania susține, de asemenea, că puii ale căror ouă au fost stropite cu soluția au prezentat mai puțină agitație și au fost mai predispuși să își exprime vocal confortul.

Sanja Horvat, managerul serviciilor de vaccinare de la Ceva, a declarat: „Complexitatea și eficiența incubatoarelor comerciale expun puii la mulți factori potențiali de stres. Administrarea SecureChick poate juca un rol în a ajuta puii de o zi să tolereze mai bine stresul și să se adapteze la noul lor mediu de creștere.

„SecureChick poate fi administrat pentru a ajuta fermele să producă pui cu un nivel ridicat de bunăstare, oferindu-le cel mai bun start în viață."

sursa:vettimes.uk

Ultima modificareLuni, 28 August 2023 19:24
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.