Chestionar privind modul in care a afectat pandemia Covid 19 afacerea dvs in domeniul veterinar

Tot mai multi medici veterinari descriu in social media situatia deosebita generata de starea de urgenta si masurile dispuse. Aceste probleme sunt resimtite de intreg spectrul economic al Romaniei. Pentru a vedea dimensiunea cat mai aproape de adevar a problemelor, am conceput un studiu rapid destinat afacerilor veterinare.

Prin acest studiu incercam sa sintetizam problemele majore ale afacerilor veterinare si sa le punem la dispozitia tuturor celor interesati in evaluarea starii de fapt a acestor afaceri. La final, vom prezenta public datele studiului ramanand ca factorii decidenti ai profesiei sa poata vedea dimensiunea afectarii afacerilor veterinare si identificarea celor mai bune masuri care pot fi adoptate.

Nu am facut nici o departajare a activitatii dupa cabinete de animale mari sau cabinete de animale mici, concesionari sau altceva. Este doar despre dimensiunea economica a afacerilor. Va rugam sa completati cat mai aproape de adevar fara a va lasa sustrasi de sentimentele negative sau opinii fara un fundament economic. Sa incercam, toti sa vedem care este dimensiunea afectarii afacerilor veterinare.

Studiul il puteti completa mai jos. 

Ultima modificareLuni, 13 Aprilie 2020 16:27
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul