updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Cinci avantaje ale blogului veterinar

Aparitia telefoanelor mobile si a tabletelor a schimbat modul in care website-urile sunt folosite. Social media, website-urile precum Facebook, Youtube, Pinterest au schimbat modul in care lumea comunica.

Proprietarii de animale s-au obisnuit deja sa caute informatii despre diverse subiecte care ii pasioneaza pe internet, si aceasta cautare a dus la o avalansa de informatii scrise/traduse prost care dezinformeaza mai mult decat informeaza.

Iata deci 5 avantaje ale unui blog:

 

  1. Motoarele de cautare iubesc informatia proaspata. Cu cat este mai des actualizat un website, cu atat sfantul Google va arata mai usor linkuri catre website-ul dvoastra. Veti putea crea astfel continut cu cuvinte cheie importante, imbunatatind vizibilitaea pe paginile cu rezultatele motoarelor de cautare.
  2. Blogul va poate ajuta sa stati conectati cu clientii dvoastra si cu potentialii dvoastra clienti. acest lucru poate fi realizat prin optiunea de a comenta la finalul articolelor, pe care website-ul dvoastra trebuie sa o aiba. Prin raspunderea la intrebarile si comentariile cititorilor creati un raport cu publicul, construiti o relatie bazata pe incredere si aflati ce informatii ii intereseaza pe acestia.
  3. Pozitionati-va ca un expert in domeniul sanatatii animalelor. Indiferent de marimea afacerii pe care o conduceti, blogul va poate ajuta sa oferiti informatii expert proprietarilor de animale. In timp, veti obisnui clientii sa acceseze website-ul cabinetului pentru continut informativ, ceea ce poate duce la mai multi clienti in cabinet sau in shopul online.
  4. Blogul va permite sa aratati latura personala a afacerii dvoastra. Oamenii va pot cunoaste pe dvoastra, pot cunoaste echipa cabinetului sau lucruri interesante pe care doriti sa le transmiteti din viata afacerii.
  5. Blogul poate fi un bun mijloc de share pe website-urile sociale. Informatia se propaga acum extyrem de repede. Oamenii dau like, share, comenteaza si propaga astfel informatia in mediul online aproape in timp real. Daca website-ul dvoastra are aceasta optiune, profitati de ea. Butoanele de like, share, tweet, pin sunt un must pentru fiecare articol.
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Veterinarul Business

Din 2009 alături de medicii veterinari români.