updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Gulerul pentru sănătatea pielii pentru animalele de companie va fi lansat în Europa

Gulerul Topivet, care oferă o alternativă la tratamentele topice și orale pentru gestionarea dermatitei atopice, a fost lansat în SUA în vara anului trecut și este disponibil în Spania - cu planuri de extindere în alte țări. Compania globală din domeniul științelor vieții Bioiberica a lansat pe piața europeană ceea ce numește "o soluție de pionierat pentru sănătatea pielii" pentru animalele de companie.

 

 Catalogată drept o "premieră mondială" care "oferă proprietarilor de animale de companie o alternativă la tratamentele topice și orale tradiționale", colierul Atopivet a fost lansat în SUA în vara anului trecut și este acum disponibil și în Spania. Cu toate acestea, compania a declarat că există planuri de extindere în Europa în viitorul apropiat.

 

1. Eliberare la nivelul pielii

Bioiberica a declarat că zgarda funcționează prin eliberarea ingredientelor sale biologic derivate pentru sănătatea pielii direct pe pielea animalului de companie, care sunt apoi răspândite în organism prin intermediul lipidelor din piele. Unul dintre ingrediente este Biosfeen, despre care Bioiberica a spus că s-a demonstrat că stimulează expresia filagrinei, contribuind la rândul său la menținerea integrității barierei cutanate atât în studiile in vitro, cât și în cele in vivo.

Sergi Segarra - manager de proiect de cercetare și dezvoltare, sănătate animală la Bioiberica - a declarat: "Deși colierul are nevoie de obicei de una până la două luni pentru a-și face efectul, am primit deja un feedback foarte pozitiv de la lansarea produsului în SUA anul trecut, iar acum suntem încântați să aducem colierul Atopivet în Europa și nu numai."

2. Gama

Jordi Flores Garcia - director de marketing, sănătate pentru animale de companie la Bioiberica - a declarat: "Ambele au fost prezentate de către Jordi Flores Garcia: "Am recunoscut nevoia unei opțiuni accesibile și eficiente care să le ofere proprietarilor libertatea de a alege o alternativă neinvazivă și practică la uleiurile, cremele și comprimatele tradiționale.

 "În timp ce formatul colierului este o abordare complet nouă și inovatoare pentru a sprijini sănătatea pielii animalelor de companie, ingredientele din acesta s-au dovedit deja a fi un ajutor eficient pentru afecțiuni ale pielii precum dermatita atopică, ceea ce oferă atât medicilor veterinari, cât și proprietarilor de animale de companie siguranța rezultatelor sale."

Zgarda este o completare la gama existentă Atopivet a Bioiberica. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul web al producătorului.

Sursa: vettimes.uk

Ultima modificareMarți, 25 Aprilie 2023 10:35
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.