updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Model răspuns cerere Poliție privind proprietarii de câini periculoși

Recomandat Model răspuns cerere Poliție privind proprietarii de câini periculoși

Am realizat un model de răspuns pentru medicii veterinari care au primit adrese de la Inspectoratele de Poliție Județene cu privire la datele de identificare ale stăpânilor câinilor considerați periculoși, conform OUG 55/2002. Modelul de răspuns poate fi descărcat de la finalul articolului, poate fi imprimat, completat și expediat în modalitatea solicitată de către organele de poliție. 

În ultima perioadă, am primit numeroase întrebări din partea medicilor veterinari referitoare la cererile venite din partea Inspectoratelor de Poliție Județene sau ale Secțiilor de Poliție din diferite localități cu privire la datele de identificare ale stăpânilor câinilor considerați periculoși. Am realizat un articol pe larg, având la bază informațiile publice ce se găsesc pe website-ul Registrului de Evidență al Câinilor cu Stăpân, pe care îl puteți citi aici

 

 

Ultima modificareVineri, 11 August 2023 14:13
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.