updated 11:50 AM UTC, May 12, 2023 Europe/Bucharest

Virbac a anunțat lansarea unui supliment de îngrijire a articulațiilor pentru câini

Compania a declarat că noul său produs Movoflex nu necesită o perioadă de încărcare și că o singură capsulă moale pe zi poate arăta o creștere percepută a mobilității în șapte zile de la începerea tratamentului1.

Unul dintre ingredientele cheie din Movoflex este membrana cojii de ou, care conține o serie de elemente naturale implicate în structura și funcția articulațiilor - inclusiv colagen, glucozamină și sulfat de condroitină - și care s-a dovedit a avea un efect dovedit asupra mobilității la câini2.

1. Fiabil și necesar

Dan Johnson, manager de produs la Virbac, a declarat: „Osteoartrita canină este cea mai frecventă boală la câini, fiind afectată de 20% dintre câinii adulți și până la 80% dintre câinii de peste opt ani, așa că suntem mândri să putem adăuga produsele inovatoare Movoflex soft chews la gama noastră largă de produse care sprijină sănătatea articulațiilor.

„Movoflex soft chews oferă stăpânilor de animale de companie un supliment ușor de administrat și de încredere pentru articulații și, la fel ca în cazul tuturor soluțiilor Virbac pentru sănătatea articulațiilor și mobilitate, acestea sunt de cea mai înaltă calitate și sunt dezvoltate pe baze științifice."

Prezentate în trei mărimi diferite pentru o dozare optimă, Movoflex soft chews sunt disponibile în pachete pentru câini de talie mică (<15 kg), medie (15 kg până la 35 kg) și mare (35 kg), fiecare conținând 30 de bucăți.

Referințe
1. Nicolas CS, Jouty N, Rème CA și Ereau C (2022). Movoflex soft chews poate îmbunătăți mobilitatea câinilor, potrivit proprietarilor, EC Veterinary Science 7(10): 13-21.

2. Aguirre A, Gil-Quintana E, Fenaux M, Sanchez N și Torre C (2018). The efficacy of Ovopet in the treatment of hip dysplasia in dogs, Journal of Veterinary Medicine and Animal Health 10(8): 198-207.

sursa: vettimes.uk

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.