„Suntem o revistă independentă, non-profit,
liberi să informăm și să inovăm fără compromisuri,
pasionați de medicii veterinari români și minunata lor profesie”
Autentificare
updated 2:21 PM UTC, Dec 10, 2018

Confidențialitate

logo euroveterinarian

asociația euroveterinarian


Declarația privind Confidențialitatea și Datele cu Caracter Personal privind utilizarea website-urilor platformei www.veterinarul.ro, administrată de Asociația Euroveterinarian, respectiv la Buletinul Informativ, Revistele Veterinarul Știință și Practică, Veterinarul Pet, Veterinarul Fermă, Veterinarul Business, Jurnalul Veterinarul, Cursurile Veterinarul, Directorul Veterinar, Indexul Veterinar si Enciclopedia Veterinarul.

Vă încurajăm să citiți integral Declarația privind Confidențialitatea și Datele cu Caracter Personal de pe platforma veterinarul.ro pentru a înțelege exact cine suntem și ce facem. Suntem un partener de încredere și responsabil pentru toți membrii noștri. Ca și până acum și de acum încolo acționăm într-o manieră deschisă și transparentă, în conformitate cu deontologia medicală veterinară, cu legile și reglementările aplicabile, inclusiv prin furnizarea către membrii noștri a informațiilor actualizate cu privire la colectarea și utilizarea datelor personale conform legislatiei GDPR.

2. Declarația de interese.

Organizația noastră este o instituție neguvernamentală, nonprofit și apolitică a cărui scop exclusiv este acela de a fi un suport informațional pentru medicii veterinari români și pentru domeniile conexe acestei profesii, conform statutului validat de o instanță de judecată la data înființării organizației. Ca și organizație nu avem nici o activitate economică generatoare de profit care să fie direct legată de activitățile veterinare sau să se interesecteze cu astfel de activități (vânzarea de medcamente, echipamente medicale, hrana sau furaje pentru animele, etc). Suntem imparțiali și respectăm voluntar, întrutotul atât principiile deontologice medicale veterinare, principiile deontologice ale unui organism de presă independent cât și Codul Deontologic al Jurnalistului Elaborat de Convenţia Organizaţiilor de Media. Având în vedere aceste aspecte trebuie să stiți că organizația noastră nu este interesată și nu realizează colectarea pentru prelucrarea datelor personale în scopuri comerciale, politice sau de altă natură. Informațiile pe care ni le furnizați sunt utilizate exclusiv pentru a informa, prezenta și partaja corect informația veterinară.

3. Informare specială.

Medicul veterinar este o persoană publică aflat în serviciul comunității. O parte importantă a activității sale profesionale o constituie informarea în domeniul medical veterinar și în domeniile conexe. Informația medicală veterinară de specialitate nu este destinată publicului general din motive de deontologie medicală veterinară cât și din considerente de impact psihologic sau social. Ca urmare, websiteurile sunt organizate separat pentru medicii veterinari cu acces controlat și separat pentru proprietarii de animale de companie, animale de fermă sau publicul larg. Astfel este necesar să colectăm anumite informații de la utilizatori pentru a departaja și prezenta informațiile corect pentru aceste categorii prezentate și a respecta toate principiile deontologice cât și toate prevederile legislative în domeniu.

Pe de altă parte proprietarii de animale, de companie sau de fermă, doresc să fie informați corect despre problemele și pasiunile lor referitor la aceste animale. Ca urmare oferim acestora exclusiv informații veterinare verificate medical veterinar de natură să îi ajute în asigurarea unei vieți mai bune pentru companionul lor sau pentru întreținerea și exploatarea corectă a animalelor de fermă. Pentru ca informațiile să fie corect furnizate este necesar să primim din partea acestora câte informații de bază care să ne permită organizarea și prezentarea informației în format accesibil dar și științific.

Începând din data de 25 mai 2018, devin aplicabile în mod direct, în toate statele Uniunii Europene, prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Ca urmare organizația noastră este pe deplin conștientă de importanța acetei reglementări, de importanța respectării confidențialității datelor personale. Ca și până acum organizația noastră a respectat întrutotul atât legislația națională și internațională privind prelucrarea datelor cu caracter personal cât și principii proprii deontolgice cu privire la aceste aspecte. Pentru a ne conforma întrutotul noii legislații am adoptat la nivelul întregii organizații a prezentei Declaraţie de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul (CE) nr. 45/2001 al Parlamentului European și al Consiliului UE (JO L8 din 12.1.2001).

5. Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm

Pentru a avea acces la toate facilitățile oferite de Asociația Euroveterinarian și care constau exclusiv în oferirea de informații medicale veterinare sau conexe pentru medicina veterinară și domeniile de interes, este necesar să ne comunicați informații minime despre dumneavoastră unde să vă oferim aceste informații și să colectăm anumite date, respectiv:

  • A) Informații cu caracter general despre utilizator pentru conectare: nume și prenume, username, adresa de email, tipul de animal de companie/ferma deținut, domeniul de interes medical veterinar.
  • B) Informații de contact pentru medici veterinari și personalul de specialitate - cum ar fi numele și prenume, username, județ, localitate, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, domeniul de interes medical veterinar, cabinetul medical veterinar deținut/angajator, codul CMVRO, număr de telefon, data nașterii (opțional);
  • C) Informații despre achizițiile efectuate pe platforma veterinarul.ro - cum ar fi informații despre înregistrarea facilității, perioada de acces la facilitate, informații privind modul de utilizare a facilității;
  • D) Date privind satisfacția utilizatorilor și feedback - cum ar fi rezultatele privind satisfacția utilizatorilor și studiile de feedback;
  • E) Date colectate când vizitați site-urile noastre - cum ar fi datele colectate prin cookie-uri și alte date colectate automat pentru a vă oferi site-urile noastre sau informațiile pe care ni le furnizați atunci când vizitați site-urile noastre (cum ar fi, prin intermediul formularelor de contact etc.);

6. Cum colectăm datele cu caracter personal:

  1. de la dumneavoastră atunci când doriți să citiți anumite articole medicale veterinare pe care le considerăm că au o anumită încărcătură de informații medicale și nu sunt pentru publicul larg (informații cu impact emoțional, etc).
  2. de la dumneavoastră dacă sunteți medic veterinar pentru a avea acces la informațiile medicale veterinare, despre diagnostic, tratament sau alte informații medicale care nu sunt destinate publicului general, pentru a respecta deontologia medicală veterinară.
  3. la vizitarea site-ului nostru, la activarea contului dumneavoastră, comandarea unui serviciu sau facilități, participarea la campaniile noastre, crearea unei evaluări, comentariu sau recenzie, la descărcarea și utilizarea unei aplicații;
  4. la achiziționarea unei faciltăți oferite pe websiteurile platformei, la înregistrarea facilității dumneavoastră sau la înregistrarea ca membru al asociației pentru medicii veterinari care doresc să beneficieze de facilitățile speciale oferite, de a participa la programul de pregătire contiunuă.
  5. de la partenerii noștri medici veterinari și/sau cabinete medicale veterinare dacă vă înregistrează ca participant sau beneficiar al unei facilități, promoții, concurs sau alt program oferit prin intermediul websiteurilor platformei; de la terții furnizori de servicii, furnizori și parteneri;
  6. din surse publice legale disponibile publicului;
  7. din rețele de socializare, de ex. Facebook , Google Plus, Linkedin, Instagram, sau alte rețele social-media dacă alegeți să utilizați aceste rețele pentru a facilita conectarea la site-urile /aplicațiile noastre.

Puteți alege să nu furnizați anumite tipuri de date cu caracter personal. Dacă alegeți să procedaţi astfel, acest lucru poate afecta capacitatea noastră de a vă furniza și capacitatea dumneavoastră de a utiliza anumite aplicații și/sau facilități sau funcționalitățile și caracteristicile acestora. Cu toate acestea, dacă nu este specificat altfel, alegerea dumneavoastră de a nu furniza astfel de informații nu va avea consecințe juridice pentru dumneavoastră.

Putem, de asemenea, combina datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cu alte informații colectate online sau offline, în măsura permisă de legile aplicabile, inclusiv informațiile furnizate de terțe părți, și să le folosim sau să le partajăm în scopurile descrise în această Declarație privind Datele cu caracter personal. Putem anonimiza informațiile pe care le colectăm (ceea ce înseamnă că nu mai pot fi asociate cu dumneavoastră și, prin urmare, nu mai constituie date cu caracter personal).

7. Condiții speciale pentru informațiile oferite.

O parte din informațiile prezentate pe platforma veterinarul.ro sunt destinate exclusiv medicilor veterinari și persoanelor de specialitate. Pentru a avea acces la aceste informații datele solicitate acestor persoane vor fi verificate și aprobate de către asociație, de aceea va fi necesară inregistrarea unui număr de telefon al persoanei care solicită informațiile.

Pentru membrii asociației, cei care achită abonamente, taxe sau participă la programele asociației, informațiile colectate sunt cele obligatorii pentru emiterea documentelor fiscale documente și cele privind programul de pregătire continuă, fiiind utilizate exclusiv pentru emiterea documentelor. Emiterea documentelor fiscale se face automat de pe siteul dedicat acestor operațiuni iar completarea datelor personale se realizează de către solicitant personal cu sau fără asistență din partea personalului organizației. Datele personale pe care le furnizați sunt folosite pentru a răspunde la întrebări, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informații specifice. Aveți dreptul să modificați și să stergeți toate informațiile personale găsite în pagina "Contul meu”. Completarea, accesarea sau modificarea cestor date corespunde întrutotul Regulamentului European privind acordarea acceptului dat de persoana în legătură cu datele personale.

Având în vedere faptul că majoritatea informațiilor medical veterinare sunt explicite din punct de vedere medical fiind prezentate în format stiințific și medical, având astfel un puternic impact emoțional aspecte corelate cu respectarea deontologiei medical veterinare, este necesar ca accesul la aceste informații să fie restricționat exclusiv la personal medical veterinar de specialitate. Ca urmare accesul la aceste informații se va putea realiza exclusiv prin utilizarea de user și parolă. Pentru a avea user și parolă pe siteurile administrate de asociația noastră este necesar să vă completați singuri formularul de înregistrare unde se solicită: nume și prenume; nume utilizator; adresă de emai;parolă și număr de telefon, codul medical. Adresa de email este necesară pentru a verifica autenticitatea utilizatorului. Numărul de telefon este necesar pentru a verifica calitatea de medic veterinar sau personal de specialitate.

Completând corect formulare noastre de verificare a calității de medic veterinar vă dați explicit acceptul pentru respectarea termenilor și condițiilor de utilizare a platformei veterinarul, a tuturor siteurilor și subsiteurilor componente administrate de asociația euroveterinarian precum și utilizarea informațiilor prezentate.

Utilizam datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele scopuri (colectiv “Scopurile Prelucrării”):

tabel protectia datelor

9. Consimţământul dumneavoastră

În cazul în care activitatea de prelucrare se bazează pe consimţământul dumneavoastră, aveți dreptul să vă retrageți consimţământul în orice moment. Cu toate acestea, revocarea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări pe baza consimţământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Prin abonarea la una din facilitățile și sau revistele editate și publicate de Asociația Euroveterinarian vi se vor solicita date minime necesare pentru crearea unui cont de utilizator respectiv nume și prenume, nume de utilizator pentru înregistrarea pe site, adresa de email pentru verificarea identității dvs și o parolă. În mod automat softurile websiteurilor vă verifică pentru a exista ca persoana reală cu adrea de email specificată și vă va informa cu referire la obligația de a confirma aceste lucruri. Această operațiune este obligatorie pentru securitatea websiteurilor și a verifica dacă în spatele diverselor solicitări nu se află programe de tip spam, worm, troian sau alte asemenea care pot afecta securitatea siteurilor. De asemenea această procedură de abonare ne confirmă faptul că aveți capacitatea de a accesa și utiliza informații medicale veterinare pentru nivelul declarat: medic veterinar, posesor de animale de companie, crescator specializat, fermier, pasionat etc. Informațiile pe întreaga platformă veterinarul sunt catalogate, indexate și se permite accesul în functie de nivelul de pregătire medical veterinar, aceasta pentru a respecta întrutotul deontologia medicală veterinară și a respecta profesia de medic veterinar.

10. Informații pe care le partajăm

Pentru noi este important să respectăm confidenţialitatea informaţiilor pe care ni le furnizaţi. De aceea, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați în oricare etapă a înregistrării/utilizării platformei veterinarul nu sunt comunicate unor părţi terţe, iar accesul la informaţii face obiectul unor controale stricte de securitate.

Dacă vă înregistrați pe unul din siteurile administrate de Asociația Euroveterinarian în calitate de medic veterinar de liberă practică și/sau cu cabinet medical veterinar atunci aceste date nu pot fi considerate personale și nu fac obiectul prevederilor Regulamentului (CE) nr. 45/2001 al Parlamentului European și al Consiliului UE, toate datele solicitate prin formularul de înregistrare fiind verificate apoi de personalul asociației.

11. Opțiunile dumneavoastră privind marketingul și informarea

Aveți anumite opțiuni cu privire la modul în care folosim și distribuim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru marketing și scopuri similare. Sub rezerva consimţământului dumneavoastră, vă putem trimite informații despre facilități, oferte speciale, evenimente și promoții. Comunicarea poate fi trimisă prin diferite canale: e-mail, telefon, SMS, poștă, rețele sociale. Dorim să vă oferim cea mai bună experiență, prin urmare comunicarea poate fi adaptată în funcție de datele colectate și preferințele dumneavoastră.

În cazul în care acest lucru este cerut de lege, vom obține consimțământul dumneavoastră prealabil. Puteți să vă retrageți consimțământul cu privire la marketing în orice moment. De exemplu, vă puteți dezabona de la mesaje urmând instrucțiunile de dezabonare din mesaj sau accesând contul dumneavoastră online pentru a vă actualiza preferințele privind marketing-ul.

Dacă alegeți să nu primiți comunicări de marketing, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi utilizate în celelalte scopuri descrise în această Declarație privind Datele cu caracter personal, cum ar fi comunicarea cu dumneavoastră pentru scopuri administrative sau de tranzacționare, ca parte a relației contractuale pe care o avem cu dumneavoastră sau dacă este cerut de lege.

12. Drepturile dumneavoastră în conformitate cu legislația UE/SEE

Conform legislatiei GDPR aveți următoarele drepturi:

  • Solicitarea accesului la datele dumneavoastră cu caracter personal (disponibil online automat în meniul GDPR);
  • Rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (disponibil online automat în meniul GDPR);
  • Solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră cu caracter personal (disponibil online automat în meniul GDPR);
  • Restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal (disponibil online automat în meniul GDPR);
  • Solicitarea ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie furnizate într-un format care să poată fi transferat către dumneavoastră sau către o altă organizație (portabilitate) (disponibil online automat în meniul GDPR);
  • Să obiectaţi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal; și
  • Depunerea unei plângeri la autoritatea de supraveghere competentă.
  • Dacă aveți întrebări cu privire la aceste drepturi, sau dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, puteți face acest lucru în scris, prin telefon sau prin e-mail.

Vă rugăm să rețineți faptul că exercitarea acestor drepturi poate afecta capacitatea noastră de a vă furniza anumite facilități, funcționalități sau informații.

13. Verificarea, modificarea sau ștergerea datelor personale.

Puteți verifica, modifica sau șterge sau să solicitați asistență pentru ștergerea datelelor dvs. în orice moment, prin interfața on-line. Aveți posibilitatea de a schimba statusul profilului dvs. GDPR de pe oricare website al platformei veterinarul.ro accesând meniul GDPR, prin acțiune personală și directă asupra următoarelor date:

  • datele de identificare (username, adresă de email, parolă);
  • datele personale generale;
  • preferințele de abonare și/sau înregistrare pe diferite componente;

Linkul către meniul GDPR pentru gestionarea datelor personale

PENTRU A ACCESA ACEST LINK ESTE NECESAR SĂ VĂ LOGAȚI CU USERUL ȘI PAROLA DVS. DACĂ NU AVEȚI USER ȘI PAROLĂ ATUNCI NU AVEM DATELE DVS PERSONALE SAU DATELE DVS AU FOST ȘTERSE. DACĂ AȚI UITAT USERUL ȘI PAROLA ATUNCI VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU A VĂ AJUTA.

14. Securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Accesul la datele dvs. cu caracter personal este realizat doar de două persoane, respectiv cel care verifică corectitudinea datelor în cazul medicilor veterinari și directorul asociației care efectuează verificări administrative. Restul datelor sunt securizate. Nu am prezentat niciodată și nu divulgăm terților niciun fel de date cu caracter personal sau orice fel de date despre persoanele fizice sau juridice înregistrate pe siteurile administrate de Asociația Euroveterinarian.

15. Stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

După înregistrarea datelor dvs accesând unul din websiteuri sau utilizând o facilitate oferită, datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate în bazele noastre de date pentru toată perioada cât sunteți abonat la una din facilitățile oferite, la buletinul informativ sau la programele al asociației și nu v-ați exprimat acordul explicit utilizând formularele online din meniul GDPR pentru dezabonare sau renunțare la primirea de noutăți și informații medicale veterinare oferite de noi. După solicitarea expresă a dumneavoastră datele sunt păstrate pentru o perioadă de 6 luni, pentru a permite recuperarea informațiilor în cazul unor erori. La expirarea acestei perioade, toate datele care ar putea permite identificarea vor fi șterse, iar cele care pot fi utile pentru scopuri statistice vor fi păstrate. Pentru a modifica, verifica sau șterge datele dvs. fără întârziere, trebuie să ne contactați. Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât va fi necesar conform legii, sau conform cerințelor din contract. Dacă nu există o cerință legală, vom păstra informații despre dumneavoastră numai pentru atâta timp cât este necesar pentru scopul (scopurile) pentru care au fost colectate.

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe serverele noastre gestionate printr-un program software la care nu are acces decât personalul de specialitate al Asociației Euroveterinarian. Noi nu prelucrăm datele personale furnizate de către dumneavoastră decât pentru a vă furniza corect și conform principiilor noastre a informațiiilor medicale veterinare respectând normele privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 45/2001.

16. Despre Buletinul Informativ

Asociația Euroveterinarian emite periodic pe email Buletinul Informativ. Buletinul informativ se transmite automat de către un soft specializat, instalat pe websiteurile noastre, însumând toate noutăților postate pe siteurile de pe platforma veterinarul. Frecvența acestuia este săptămânală fiind distribuit exclusiv de echipa veterinarul sub coordonarea directorului asociației. Colectăm și prelucrăm doar datele personale necesare pentru abonarea la buletin, respectarea principiilor și scopului asociației asociației, astfel:

  • pentru proprietarii de animale: numele, prenumele, adresa de e-mail.
  • pentru medici veterinari și personal de specialitate: numele, prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, domeniul de activitate, organizația/instituția pentru care lucrați și orașul în care profesați.

17. Operatorul de date 

Operatorul de date este Asociația Euroveterinarian pe care o puteți contacta permanent între orele 09:00 - 16:00 la datele publicate pe oricare site al platfomei veterinarul.ro sau ne puteți contacta direct pe chatul existent pe platforma de abonare. Puteți să ne trimiteți un email utilizând unul din formularele existente pe oricare site de pe platforma veterinarul.ro . Pentru întrebări sau cereri în legătură cu informațiile pe care le-ați trimis pentru a vă abona la buletinul nostru informativ, pentru a vă înregistra pe oricare site al platformei veterinarul.ro sau dacă aveți o reclamație privind colectarea și utilizarea datelor dvs. cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați și anume:

17.1. ASOCIAȚIA EUROVETERINARIAN 
IAȘI, REDIU, STRADA ZORILOR NR 17  
Tel.: +4-0733-969-091 
E-mail: OFFICE(at)VETERINARUL(dot)RO 
Pagina de internet: https://www.veterinarul.ro

18. Actualizări ale acestei Declarații privind Datele cu caracter personal

Este posibil să actualizăm această Declarație privind Datele cu caracter personal. Orice modificări ale acestei Declarații privind Datele cu caracter personal vor intra în vigoare la data la care aceasta va fi publicată, sau în cazurile prevăzute de lege.

19. Căi de atac

Reclamațiile, în caz de conflict cu operatorul de date, pot fi adresate la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Politica Cookie-uri și alte tehnologii

Site-urile veterinarul.ro, serviciile online, aplicațiile interactive, mesajele e-mail și anunțurile publicitare pot conține "cooki-uri" și alte tehnologii, precum pixel tag și web beacon. Aceste tehnologii ne ajută să înțelegem mai bine comportamentul utilizatorului, ne informează ce părți ale site-urilor noastre au fost utilizate și facilitează și măsoară eficiența anunțurilor publicitare și a căutărilor pe internet. Datele colectate prin intermediul cookie-urilor și al altor tehnologii sunt tratate ca fiind date fără caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care adresele de Internet Protocol (IP) sau identificatori similari sunt considerate ca fiind date cu caracter personal de către legislație, acestea vor fi tratate ca fiind date cu caracter personal. În mod similar, dacă datele fără caracter personal sunt combinate cu cele personale, prezenta Politică de confidențialitate va trata datele combinate ca având caracter personal.

Reclamele transmise de platforma veterinarul.ro, vizibile pentru toți utilizatorii sunt în exclusivitate realizate de Asociația euroveterinarian pentru buna informare amembrilor și utilizatorilor platformei cu și despre programele asociației. Nu realizăm și nu transmitem reclame ale terților, decât dacă acestea sunt anunțuri utile medicilor veterinari pentru cariera medicală. Excepție poate să fie reglama Google Ads care este doar pe unele sectiuni ale site-ului, în special în cele publice. Pe secțiunile dedicate abonaților și membrilor reclamele sunt în general blocate.

Website-urile platformei veterinarul.ro folosesc cookie-uri și alte tehnologii pentru a reține datele cu sau fără caracter personal când folosiți site-ul web, serviciile online și aplicațiile noastre. Scopul nostru în aceste situații este să vă oferim o experiență mai accesibilă și mai personală. De exemplu, faptul că vă cunoaștem prenumele ne permite să vă urăm bun venit data viitoare când ne vizitați. Știind ce facilități urmăriți sau ce serviciu a folosit persoana care a utilizat computerul sau dispozitivul dvs., putem să trimitem comunicări prin e-mail care sunt mai relevante pentru lucrurile ce vă interesează.

Dacă doriți să dezactivați cookie-urile și folosiți browserul web, accesați preferințele , apoi panoul cu setări de confidențialitate pentru a vă gestiona preferințele. Pe dispozitivul dvs. mobil, accesați Configurări, la secțiunea Confidențialitate și securitate, apoi atingeți „Blocare cookie-uri” pentru a vă gestiona preferințele. Pentru alte browsere, contactați furnizorul pentru a afla cum să dezactivați cookie-urile. Rețineți faptul că anumite caracteristici ale site-ului web veterinarul.ro nu vor mai fi disponibile după dezactivarea cookie-urilor.

La fel ca majoritatea serviciilor prin internet, colectăm automat anumite informații și le stocăm în fișiere jurnal. Aceste informații includ adrese de Internet Protocol (IP), tipul de browser și limba, furnizorul de servicii de Internet (ISP), site-urile web și aplicațiile de referință și de ieșire, sistemul de operare, marcajul de dată/oră și date despre secvența de clicuri.

Folosim aceste informații pentru a înțelege și a analiza tendințe, pentru a administra site-ul, pentru a afla mai multe despre comportamentul utilizatorului pe site, pentru a ne îmbunătăți produsul și serviciile și pentru a colecta date demografice despre utilizatorii noștri în ansamblu. Nu folosim comercial și nu prezentăm niciodată aceste date către terțe părți.

În anumite e-mailuri, folosim un „click-through URL”, asociat cu conținutul de pe site-ul web. Atunci când utilizatorii fac clic pe aceste URL-uri, sunt transferați printr-un soft al site-ului web veterinarul.ro. Ținem evidența acestei secvențe de clicuri pentru a determina interesul pentru anumite subiecte și pentru a măsura eficiența comunicărilor cu clienții noștri. Dacă preferați să nu efectuăm această monitorizare, nu faceți clic pe textul sau pe linkurile grafice din e-mailuri.

Pixel tag ne permite să trimitem e-mailuri într-un format pe care clienții îl pot citi și ne informează dacă e-mailul a fost deschis. Această informație poate fi folosită pentru a reduce sau elimina mesajele trimise membrilor și utilizatorilor.

 

20. Ultima actualizare:  29 MAI 2019