updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Cum sa ne aparam de privirile iscoditoare ce stau la panda pe Internet

Internetul este un plin cu mine ce ameninta confidentialitatea datelor si, din nefericire, multi dintre noi le declansam. De aceea, poate este nevoie de cateva sugestii privind modul in care ne putem proteja, de exemplu, de reclamele care par create si, de fapt sunt, special pentru noi.

Daca dam din greseala "reply-all", ne putem distruge cariera

Viata intreaga ne poate fi data peste cap, daca, in loc sa trimitem un e-mail cu acuze ofensatoare numai prietenului cel mai bun, apasam pe reply-all. Da, cu totii suntem constienti de existenta acestui risc, dar greselile de tipul asteia se intampla frecvent. Verificati de doua ori inainte de a trimite un raspuns.

Daca trimitem un mesaj direct pe Twitter si-l facem public, ne putem distruge cariera

Daca trimitem un mesaj direct pe Twitter, acesta ar trebui sa ajunga la o singura persoana. Destul de frecvent insa, oamenii gresesc si ajung sa se converseze cu toti cei care le sunt followeri.

Daca avem informatii importante pe laptop si pe telefon, trebuie sa le parolam

Laptop-ul si telefonul sunt pline de informatii confidentiale, cum ar fi numarul de card, parola la contul bancar online sau accesul la conturile de e-mail. De aceea este bine sa avem o parola.

Daca publicam poze pe Facebook, trebuie sa ne asiguram ca numai cei care trebuie le vad

Este la indemana sa ne partajam pozele de pe Facebook doar anumitor persoane. Bineinteles, avem la dispozitie optiunea Public/Privat pe acre o putem bifa inainte de a publica un album, dar putem face pasul mai departe si sa imitam si mai mult numarul celor care ne pot vizualiza aventurile.

Daca navigam pe Internet, trebuie sa ne stergem urmele

Companiile de publicitate folosesc moduri infame de a colecta informatii despre noi atunci cand facem surfing pe net. Ori de cate ori avem timp, e bine sa ne curatam browser-ul de cookies (intram la Settings sau la Preferences), pentru ca acestea reprezinta mici dispozitive de urmarire prin care companiile monitorizeaza ceea ce cautam.

Daca ne logam pe un calculator public, nu trebuie sa uitam sa ne delogam

Da, este la mintea cocosului, dar nu trebuie sa uitam sa ne delogam dupa ce utilizam calculatoarele din spatiile publice, caci altfel vom avea surprize cand ajungem in fata calculatorului de acasa. De ce? Tot pe cookies trebuie sa dam vina.

Sursa: www.marketingportal.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul