updated 11:50 AM UTC, May 12, 2023 Europe/Bucharest

E-mail marketing pentru startup-uri

Ati avut suficient curaj pentru a transforma o idee intr-o afacere, un vis, mai nou sau mai vechi, intr-o realitate palpabila? Felicitari. Initiativa va va fi rasplatita incetul cu incetul. Iar la inceput de drum, cand prea putina lume va cunoaste, exista o alternativa facila si rapida de a va promova: e-mail-ul.

Campaniile de promovare prin e-mail sunt o componenta esentiala a strategiilor de marketing ale startup-urilor, odata pentru ca nu sunt costisitoare, apoi pentru ca sunt usor de folosit si au un impact considerabil.

Cum si de unde sa incepeti?

1. Ei bine, incepeti cu retelele de socializare. Promovati-va afacerea printr-un email care sa incurajeze dialogul pritre fanii de pe retele de socializare. Puteti chiar sa creati un email care sa contina doar acest lucru.
Asezati referirile la conturile social media in planul principal al newsletter-ului. Apoi, folositi apeluri la actiune si link-uri care sa directioneze traficul pe retelele de socializare.
De asemenea, amplasati link-urile social media in prim plan pe website-ul firmei si integrati-l si pe acesta in newsletter.

2. Daca aveti un blog al firmei, si e bine sa aveti unul, includeti in newsletter mici fragmente dintre cele mai interesante postari, apoi faceti trimitere catre blog printr-un link, iar de pe blog din nou pe retele de socializare.

3. Includeti in newsletter mici chestionare, cu una, doua sa trei intrebari legate de produsele sau serviciile pe care le promovati. Nu oferiti prea multe raspunsuri posibile, limitati optiunile doar la ceea ce va intereseaza.

4. Creati, cumparati sau pur si simplu cautati un template de e-mail care sa permita vizualizarea si trasmiterea fotografiilor si a clipurilor video. In aproprierea sarbatorilor importante, schimbati putin designul acestui template in spiritul lor, fara insa a opera modificari substantiale pentru ca acesta sa fie recognoscibil. Nu uitati insa sa includeti mereu link-uri catre conturile social media.

5. Revizuiti textul e-mail-ului. Eliminati cuvintele care sunt in plus, scurtati paragrafele, fiti concisi. Faceti textul aerisit si usor de citit.

Sursa: www.marketingportal.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul