updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Recomandarea noastră

EMA lansează o consultare cu privire la eficacitatea ectoparaziticidelor

Agenția dorește să ofere orientări mai clare și să își alinieze ghidul la cerințele științifice și de reglementare actuale.

În luna iulie a anului trecut, Comitetul pentru medicamente de uz veterinar (CVMP) al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) a adoptat un draft de document  privind revizuirea ghidului său referitor la demonstrarea eficacității ectoparaziticidelor. Acest document a fost elaborat ca răspuns la propunerea de revizuire a ghidului existent dedicat acestui subiect. Această inițiativă are ca scop furnizarea unor orientări mai clare și alinierea ghidului la cerințele științifice și de reglementare actuale.

Proiectul a fost supus consultării publice timp de trei luni și poate fi consultat aici

Ultima modificareDuminică, 20 August 2023 16:00
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.