updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

Expeditie in Republica Centrafricana episodul 5

Recomandat Expeditie in Republica Centrafricana episodul 5

Se intampla acum 1 an, in Republica Centrafricana. Cum pe atunci nu aveam Facebook, nu am reusit sa impartasim cu toata lumea jurnalul nostru de calatorie. asa, ca reiau povestile din 2014 si aici. Speram sa va placa. Una pe zi. Episodul 5. #‎CaR_Expedition2014‬

"Si in seara asta am iesit sa pozam broaste in mlastina. Cum ne apropiem de apa, sunetul broastelor, acoperit de cel al cicadelor, devine asurzitor. intram in apa. Cu fiecare pas, ne afundam tot mai mult. apa ajunge pana la genunchi, apoi pana brau. La prima vedere sursa sunetelor e invizibila. Lanterna frontala se plimba frenetic pe fiecare fir de vegetatie ce iese din apa. Prima broasca, apoi a doua, apoi inca zece si in final le vedem peste tot.

Sa faci poze in mlastina nu e usor. Trepiedul se afunda in namol, se agata in vegetatie, pozitiile sunt incomode.

Am petrecut in apa aproape o ora. Atasez una din poze. Reusita zicem noi.

Enjoy,
Andi & Gianluca"

 

Ultima modificareSâmbătă, 19 Septembrie 2015 11:48
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Andrei Daniel Mihalca

  • Gradul didactic: Conferentiar universitar
  • titlul Stiintific: Doctor în Stiinte medicale (2007)
  • Conducere doctorat (abilitare) din 2013
  • Diplomat European College of Zoological Medicine

EXPERIENTA PROFESIONALA

  • 2002-2003 Universitatea de Stiinte agricole Si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Veterinara, Disciplina de Parazitologie Si Boli parazitare, Doctorand cu frecventa.
  • 2003-2006 Universitatea de Stiinte agricole Si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Veterinara, Disciplina de Parazitologie Si Boli parazitare, Preparator universitar.
  • 2006-2009 Universitatea de Stiinte agricole Si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Veterinara, Disciplina de Parazitologie Si Boli parazitare, asistent universitar.
  • 2009-2013 Universitatea de Stiinte agricole Si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Veterinara, Disciplina de Parazitologie Si Boli parazitare, Sef lucrari.
  • 2013- Universitatea de Stiinte agricole Si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Veterinara, Disciplina de Parazitologie Si Boli parazitare, Conferentiar universitar.
  • 2012- Universitatea de Stiinte agricole Si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Prorector pentru Relatii Internationale.

Website www.facebook.com/profile.php?id=100003588665460