updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Grija fata de client III

Un medicament bun poate cu toate acestea, costa o gramada de bani. Fa o estimare a pretului consultatiei si tratamentului in camera de examinare. Dupa ce-ai recomandat un tratament si ingrijirea, fa o estimare a costurilor implicate in fata clientului. Un pret bomba la receptie nu este o situatie distractiva nici pentru receptionist/asistent, nici pentru client. Daca medicul veterinar nu face o estimare si o justificare a costului in camera de examinare, clientul se poate fofila la plata - si aceasta poate fi ultima oara cand il vezi.

Dupa ce pleaca proprietarul
Urmareste indeaproape cazul.
Nu cred ca este cazul sa ma repet. Clientii ar trebui sa fie sunati si cautati pana cand atat ei cat si medicul veterinar curant sunt multumiti de rezolvarea problemei. Poti adauga o nota personala si sa ii trimiti pe email metode de a avea grija de animalutul de companie, pentru a-ti educa un viitos client fidel. Daca te confrunti cu un caz dificil, poti chiar suna clientul, daca esti proprietarul cabinetului. Daca nu poti suna personal, roaga asistentul sa dea un telefon si sa faca referire la faptul ca „Domnul doctor a dorit sa va sun pentru a vedea ce face Blacky astazi“.
Clientul isi va aminti de tine astfel.
Poti avea astfel succes, chiar si in era „clientului nou“, daca lucrezi sa inchegi
o relatie intre membrii echipei tale din cadrul cabinetului, medici veterinari si asistenti si clientii tai, proprietarii de animale. Mai mult ca oricand, relatiile sunt acum importante.
Aseaza-te la discutii cu echipa ta si vedeti care sunt locurile in care va puteti imbunatati ser viciile pe care le oferiti. Si apoi, faceti-o!

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Iulia Cretu

Director executiv Revista Veterinarul 
Fondator Asociația Veterinarul
Fondator Veterinarul Știință și Practică, Veterinarul Pet, Veterinarul Business, Veterinarul Ferma
Experiență de 22 ani în media și comunicare