updated 10:44 AM UTC, Mar 24, 2023 Europe/Bucharest

Hotararea 31 CMVRO privind pregatirea continua a medicilor veterinari pe 2013

Hotararea 31 a Colegiului Medicilor Veterinari priveste pregatirea profesionala continua pentru anul 2013. 

Astfel, pentru anul 2013, medicii veterinari, posesori ai atestatului de libera practica, trebuie sa intruneasca un numar de 120 de puncte, pana pe 31 .12.2013. Medicii veterinari, posesori ai atestatului de libera practica, eliberat incepand cu 1 iulie 2013 trebuie sa intruneasca un numar de 60 de puncte pana la sfarsitul anului 2013. Medicii veterinari posesori ai atestatului de libera practica, care isi desfasoara activitatea in invatamant, precum si medicii veterinari posesori ai atestatului de libera practica, care isi desfasoara activitatea ca cercetatori, in cadrul Institutelor de Cercetare si Dezvoltare sunt exceptati de la prevederile de mai sus. De asemenea, medicii veterinari care detin atestat de libera practica si care fac dovada ca si-au desfasurat activitatea in invatamant sau si/cercetare sunt exceptati de la prevederile de mai sus.

Mai jos gasiti si raportul de autoevaluare pentru anul 2013.

Hotararea nr. 31 Page 1

 

Hotararea nr. 31 Page 2

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul