updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Hotararea 33 CMVRO privind obligativitatea de notificare a proprietarilor de animale in cazul utilizarii produselor medicinale veterinare

Hotararea 33 din 1 decembrie 2012 priveste obligativitatea unitatilor medicale veterinare de asistenta de a notifica proprietarii de animale, in cazul utilizarii produselor medicinale veterinare, precum si aprobarea modelului de notificare. 

Se aproba modelul de notificare a proprietarilor de animale, in cazul utilizarii produselor medicinale veterinare cu perioada de asteptare, prevazut in Anexa, parte din aceasta hotarare. Medicii veterinari de libera practica sunt obligati sa notifice proprietarii de animale din exploatatiile nonprofesionale, in cazul in care efectueaza tratamente cu produse medicinale veterinare cu perioada de asteptare. 

Medicii veterinari de libera practica vor completa si vor inmana proprietarilor de animale notificarea din anexa. Medicii veterinari de libera practica completeaza notificarea in doua exemplare originale, dintre care un exemplar il arhiveaza la unitatea medicala veterinara, iar al doilea exemplar il predau proprietarului. 

Medicii veterinari de libera practica trebuie sa pastreze exemplarul de notificare arhivat, pentru o perioada de 5 ani de la data emiterii. Hotararea intra in vigoare la 1 ianuarie 2013. Vedeti mai jos modelul de notificare iar din atasamente il puteti descarca, impreuna cu hotararea, in format pdf. 

 Hotararea nr. 33 Page 1 CMVRO

Hotararea nr. 33 Page 2

 

 

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul