Ultimele 7 zile de promoție la pachetul de abonamente și cursuri, plus noutățile săptămânii

Ultimele 7 zile de promoție la pachetul de abonamente și cursuri, plus noutățile săptămânii

Miercuri, 13 Noiembrie 2024 ‍                                                  Citiți emailul online


‍Stimate dl/dna Dr. ‍

Revistele Veterinarul

Promoție octombrie 2024

31 octombrie - ultima zi la pret redus. 

 

Pachetul de abonamente online la cele 4 Reviste Veterinarul și 6 cursuri online este la preț redus. Luați 120 de puncte CMVRO în Sistemul National de Educatie Continuă. Comandați online sau la 0733.969.091

Noutăți website veterinarul.ro

Website actualizat

Website-ul veterinarul.ro a fost actualizat cu peste 400 de articole pentru abonații revistelor Veterinarul Știință și Practică, Veterinarul Pet, Veterinarul Fermă și Veterinarul Business. Abonații revistelor au acces gratuit la toate articolele, pe baza userului și parolei primite la abonare. În plus, pe canalele oficiale de Telegram sau WhatsApp se primesc noutăți zilnice legate de ultimele știri din medicina veterinară. Dacă nu sunteți deja abonat, iată cum puteți intra în posesia abonamentelor:

Cum creați un avantaj?

1. Achiziționați un pachet de abonare

2. Salvați în agendă - 0733.969.091 și Vcard

3. Va abonați la canalele oficiale: Whatsapp și Telegram

4. Noi vă ținem la curent lunar prin telefon pe canalele oficiale și pe email cu toate noutățile din domeniul veterinar.

Noutăți medicale

Informații privind abonamentele

Articolele de informare pot fi citite de oricine este interesat. Articolele medicale sunt citite exclusiv de medici veterinari prin autentificare pe website. Unele articole pot fi citite doar de medicii veterinari abonați care participă la o formă de pregătire continuă așa cum este stipulat în hotărârile CMVRO. Dacă nu știți încă, ce plan de abonare doriți, vă recomandăm să vă înregistrați cu un cont de medic veterinar pentru a citi o parte din articolele și pentru a primi informări periodice utile pe email. Citiți atent informațiile următoare pentru a parcurge corect pașii necesari.


Citește articolul
România interzice fermele de animale pentru blană începând din 2027

Parlamentul României a votat pe 22 octombrie 2024 pentru interzicerea fermelor de animale de blană, urmând ca măsura să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2027. Proiectul de lege, care modifică Legea 205/2004 privind protecția animalelor, a fost aprobat de Camera Deputaților, for decizional, după ce a trecut de Senat în decembrie 2022.


Citește articolul
Sondaj BioSecure pentru fermieri de prioritizare a bolilor rumegătoarelor mici

Colegiul Medicilor Veterinari din România (CMVRo) a transmis în cursul acestei săptămâni un nou sondaj destinat fermierilor, ce are ca obiectiv identificarea bolilor considerate prioritare pentru sectorul local și național al creșterii rumegătoarelor mici.


Citește articolul
Medicii veterinari turci critică legea „de neconceput” privind câinii vagabonzi

Medicii veterinari din Turcia se opun ferm unei noi legi privind gestionarea câinilor vagabonzi, avertizând că aceasta ar putea duce la uciderea în masă a animalelor sau la înghesuirea lor în adăposturi supraaglomerate și prost echipate. Deși guvernul susține că legea este menită să protejeze oamenii de atacurile câinilor și să reducă răspândirea rabiei, medicii veterinari spun că aceasta ar putea pune profesioniștii din domeniu în situații etice dificile, forțându-i să eutanasieze câini sănătoși. Legea a stârnit controverse și proteste atât în Turcia, cât și pe plan internațional.


Citește articolul
Medicii veterinari din Bunbury, Australia colaborează pentru a oferi servicii de urgență după program, pe fondul unei crize naționale de personal

Lipsa de medici veterinari în al doilea oraș ca mărime din Australia de Vest a forțat clinicile veterinare să-și regândească modul de a oferi servicii. Problemele legate de menținerea personalului în zonele regionale și programul de lucru prelungit au determinat trei clinici din Bunbury, aflat la 167 de kilometri sud de Perth, să își împartă serviciile de urgență pe timpul săptămânii.


Citește articolul
Recunoașterea efectului placebo în medicina veterinară

Atunci când un câine participant la un studiu clinic privind un supliment pentru sănătatea cognitivă a câinilor de companie geriatrici a devenit mai sociabil și a dormit mai bine, cercetătorii au fost aproape siguri că acesta a răspuns la tratamentul experimental.


Citește articolul
Incidența hipoalbuminemiei la pisici este mai mare decât se credea anterior, arată un nou studiu

Un nou studiu a descoperit o incidență a hipoalbuminemiei la pisici mai mare decât ratele raportate anterior la câini, contrazicând astfel convingerea de lungă durată că această afecțiune este rară la feline.


Citește articolul
Orientări privind terapia cu fluide pentru câini și pisici

Terapia cu fluide este un pilon de bază al practicii veterinare, de la prescrierea de fluide subcutanate pentru pacientul felin cu boală renală cronică la tratarea câinelui aflat în criză.


Citește articolul

Noutăți business

Dividende interimare 2024: Firmele pot începe demersurile pentru împărțirea profitului din primele trei trimestre

 Începând cu finalizarea celui de-al treilea trimestru din 2024, firmele pot demara procesul de împărțire a profitului generat în perioada ianuarie - septembrie sub formă de dividende interimare, acolo unde este cazul. Distribuirea acestor dividende se va face în continuare cu o cotă de impozit de 8%, conform reglementărilor actuale.


Citește articolul
Procedura de impunere din oficiu a CAS și CASS pentru PFA-uri, modificată oficial

 Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a actualizat, printr-un ordin recent oficializat, procedura de impunere din oficiu pentru contribuțiile la pensii (CAS) și sănătate (CASS) aplicabile persoanelor fizice autorizate (PFA) care nu și-au îndeplinit obligațiile fiscale legate de aceste contribuții. Modificările sunt aduse în conformitate cu noile reguli stabilite prin OG 16/2022 și se aplică începând cu veniturile realizate în anul 2023.


Citește articolul
Reputația online, un asset al cabinetului veterinar

Cu apariția internetului și a rețelelor sociale, modul în care se construiește și se menține reputația unui medic veterinar sau a unui cabinet veterinar s-a schimbat radical. Acum, clienții pot lăsa recenzii publice, pot împărtăși experiențele lor și pot da recomandări, ceea ce ajută la crearea rapidă a unei imagini bune. Pe de altă parte, aceleași platforme pot deveni locul în care comentariile negative sau defăimătoare pot afecta serios reputația. În acest peisaj digital, gestionarea prezenței online și a relației cu clienții devine foarte importantă pentru succesul unui cabinet veterinar. 

Articolul prezintă importanța managementului reputației online pentru cabinetele veterinare, oferind strategii de monitorizare și reacție la feedback-ul public pentru a menține o imagine profesională solidă.


Citește articolul

‍Comunitate

Grup de lucru și informare cu noutăți medicale, de afaceri și stiri zilnice pe canalul care îți place: Click > Telegram sau Whatsapp

‍Începe cariera de medic cu Veterinarul

În primul an de practică ai nevoie de 60 puncte SNEC.  Sună la  0733.969.091 sau trimite SMS cu mesajul "absolvent". Te sunăm noi și îți spunem cum faci 60 de puncte la preț de 30. Fii curajos!

Despre newsletter

‍Primiți aceste informații deoarece sunteți înregistrat pe veterinarul.ro

Abonare| Cursuri | Promotii |Contact|Publicitate |                            Dezabonare ‍|


‍Copyright 2009-2024 Revista Veterinarul Str. Zorilor nr 17,Rediu, Iasi