Autentificare

Costurile formarii profesionale

Daca participarea la cursuri este initiata de firma dvs., atunci trebuie sa suportati toate cheltuielile legate de acestea (conform art. 197 din Codul muncii republicat).

Daca un angajat al firmei solicita participarea la o forma de pregatire profesionala, Codul muncii prevede ca, impreuna cu reprezentantii sindicatului sau ai salariatilor, dvs. va revine sarcina de a analiza cererea, de a decide aprobarea acesteia si de a hotari daca veti suporta in totalitate sau partial costurile respective.

In evaluarea costurilor formarii profesionale trebuie sa luati in calcul urmatoarele elemente:
- plata formatorilor/instructorilor;
- finantarea cursurilor externe urmate de angajati;
- pregatirea materialelor si a locului de desfasurare a cursurilor interne;
- cheltuielile administrative (cazare, masa, transport);
- costurile implicate de incetarea totala sau partiala a activitatii angajatilor care participa la cursuri.

Daca pregatirea unui angajat pentru o pozitie superioara in firma presupune costuri foarte ridicate si timp indelungat, va recomandam sa renuntati la formare si sa apelati la recrutarea unei persoane competente din exterior.

Ori de cate ori trebuie sa luati o decizie cu privire la formarea profesionala a angajatilor, verificati daca exista nevoi reale ale angajatilor, daca noile cunostinte si deprinderi sunt intr-adevar utile si daca acestea pot fi aplicate in firma.

Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul