Logo
Imprimă această pagină

Editia Aniversara Veterinarul

Revista Veterinarul Stiinta si Practica in aceasta luna, mai 2013, implineste 4 ani de cand exista si 3 ani de cand apare in formatul tiparit de 52 de pagini full color.

comanda-editia-aniversaraCredem ca este o reusita notabila sa culegi materiale, sa editezi si sa tiparesti 28 de reviste pline de informatie veterinara. In noul format au fost tiparite 24 de reviste care insumeaza peste 1200 de pagini de articole practice medicale veterinare sau stiintifice, stiri si noutati medicale, opinii, comentarii, editoriale, interviuri si reportaje speciale. Fara a ne lauda suntem revista medicala veterinara cu cel mai mare numar de aparitii si daca ar fi de realizat un clasament din acest punct de vedere, suntem revista numarul 1 de medicina veterinara din Romania.

Scopul nostru, inca de la primele numere a fost acela de a promova valorile practicii medicale veterinare romanesti. In fiecare numar am realizat o rubrica speciala destinata medicilor veterinari de succes din Romania care au pus mai mult decat suflet in afacerea lor si care pot fi adevarate embleme ale practicii. Peste 300 de autori, practicieni, profesori, cercetatori, doctoranzi au scris de-a lungul celor 3 a ani in paginile revistei noastre insumand peste 500 de articole.

Credem ca astfel ne aducem contributia la modernizarea medicinii veterinare in Romania. Oferim informatia veterinara mai aproape si mai accesibila medicului veterinar practician ca niciodata pana la noi. Acum ne mandrim ca avem peste 1800 de cabinete medicale veterinare abonate la Revista Veterinarul Stiinta si Practica. Suntem cititi, la finalul acestor 3 ani, de peste 85% din medicii veterinari practicieni din Romania.

Promovam si sustinem, prin toate mijloacele care ne stau la indemana, medicii veterinari practicieni romani. Acesti inimosi colegi, practicienii veterinari romani care au avut indrazneala de a povesti pentru prima data despre experientele lor, despre reusitele si cercetarile lor. Acum numarul lor creste in fiecare zi. A scrie un articol, a impartasi din experienta ta, din cunostintele dobandite sunt fapte la fel de valoroase, precum sunt si cele de abonare la revista. Fiecare isi aduce astfel contributia la dezvoltarea sistemului informational veterinar, sangele si esenta secolului XX. Mai multa informatie si mai accesibila pentru toti. Ne dedicam acelora care au transformat o profesie in insasi viata lor. Acestia au transformat profesia de medic veterinar intr-un mod de a fi. Ei sunt mandri atunci cand prin realizarile lor se recomanda ca medic veterinar.

Lor am dedicat acesti trei ani si tot lor le vom dedica intreaga noastra pricepere in continuare.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si suntem mandri ca ne tineti aproape.

Acum, in prag aniversar, lansam COLECTIA VETERINARUL pe CD, o ocazie unica de a rasfoi toate cele 24 de reviste in format de 52 de pagini, de a avea astfel acces la peste 1200 de articole publicate in ultimii trei ani in Revista Veterinarul. Colectia poate fi comandata online, pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la numerele de telefon ale redactiei. Pretul CD-ului este de 100 de lei. Plata se poate face prin curier, cu plata ramburs, la care se adauga taxele de curierat de 15 lei, sau prin transfer bancar, la care se adauga taxa postala de 8 lei. Puteti comanda dand click pe butonul de mai jos:

 

 

Ultima modificareMarți, 05 Februarie 2019 20:33
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul
logo euroveterinarian
2009 - 2018 © Revista Veterinarul Stiinta si Practica & Asociatia Euroveterinarian
Toate drepturile rezervate. Copierea, distribuirea, transmiterea si folosirea neautorizata a materialelor de pe acest website sunt strict interzise fara acordul scris al Asociatiei Euroveterinarian. Responsabilitatea privind continutul materialelor revine autorilor. Toate materialele de pe acest website sunt protejate de Legea privind drepturile de autor.