Autentificare

Barza cu luxatie deschisa - din cazuistica colegilor veterinari

Incepem prezentarea unor cazuri ale unor colegi, medici veterinari romani. Rubrica o initiem cu pozele colegilor si comentariile acestora si vom preciza evolutia cazului, atunci cand medicul veterinar ne va trimite mai multe date.

 Evolutia medicinii veterinare se face prin fiecare medic veterinar, asa ca tinem sa multumim tuturor celor care sunt deschisi sa arate si colegilor cazurile cu care se confrunta. 

Cazul de astazi apartine medicului Alin Detesan, de la Aravet Mediplus SRL: "Un pacient mai rar prin cabinetele noastre. Barza alba cu luxatie deschisa a articulatiei carpo-metacarpiana(Ciconia alba)". - 

 

barza

"Tratamentul continua..... primele semne sunt de bun augur. Sa speram ca va putea survola cerul si porni in migratie cu suratele ei in Africa."

barza2

barza3

 

barza4

Daca aveti cazuri pe care ati dori sa le prezentati, in cateva poze si cu cateva cuvinte, asteptam materialele dvoastra pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Ultima modificareVineri, 27 Iulie 2018 21:11
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul