Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 540

Managementul chirurgical al rupturii de ligament incrucisat anterior la caine - din cazuistica colegilor veterinari

Tehnica de avansare a tuberozitatii tibiale restabileste functionalitatea articulatiei genunchiului prin schimbarea biomecanicii acesteia, bazandu-se pe principiul neutralizarii fortelor create de ruptura de ligament incrucisat anterior.TTA-2 este cea mai moderna tehnica utilizata de expertii ortopezi din Europa si SUA. In Romania, este disponibila la Radius Vet.

Media

Ultima modificareJoi, 02 August 2018 19:09
DR RUGINA LUCIAN

Lucian este chirurg ortoped, si initiatorul Radius Vet. Gratie eforturilor sale, a fost creat si este sustinut in clinica conceptul de medicina revolutionara si excelenta in ortopedie.

Lucian a obtinut licenta de medicina veterinara in anul 2009, de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti. Si-a aratat pasiunea si dedicarea pentru medicina, inca din primul an de facultate, practicand stagii de voluntariat si internship.  

In 2013 si-a deschis propria clinica in Bucuresti, Radius Vet, construita pe aceste principii, de a aduce excelenta prin inovatie si folosirea medicinei moderne.

A devenit membru ESVOT ( Societatea Europeana de Medicina Veterinara Ortopedica si Traumatologie ) si AOVET ( organizatie mondiala de cercetare si educare in ortopedia veterinara), si de atunci participa activ la cursuri de specializare in ortopedie. A avut sansa de a face stagii de practica sub indrumarea celor mai renumiti specialisti ortopezi din Europa: Bruno Peirone, Guenther Schwartz, Alessandro Piras, Aldo Vezzoni s.a.

Website radiusvet.ro/