Autentificare

400 de medici veterinari instruiti in Abordarea si Anestezia animalelor salbatice

Pe 12 octombrie un urs a fost omorat in Sibiu, din cauza imposibilitatii autoritatilor de a-l tranchiliza. Cunoscut activit si practician in zona medicinii veterinare dedicate animalelor salbatice, medicul veterinar Ovidiu Rosu ne-a propus sa oferim cursul pe care il sustine pe platforma de cursuri Veterinarul.ro, "Abordarea si anestezia animalelor salbatice" gratuit. Astfel, toti cei care doresc sa se specializeze in aceasta zona a medicinii veterinare pot avea un punct de plecare bine documentat in practica veterinara si situatii de genul celei nefericite din Sibiu pot fi mai bine gestionate pe viitor.  

Anuntul oferirii cursului gratuit a fost facut public pe website-ul nostru, prin neswsletter-ul revistei noastre si pe paginile noastre de Facebook. Un numar impresionant de cereri ne-a acaparat activitatea revistei timp de o saptamana. Am primit peste 500 de cereri de urmare a cursului, nu numai de la medici veterinari practicieni, ci si de la colegi medici veterinari din Directiile Sanitar Veterinare din tara, din compartimentele destinate Sanatatii Animalelor. 

Au fost activate pana in acest moment 410 de conturi de cursanti. Din cauza numarul mare de solicitari, activarea conturilor a durat aproape o saptamana. 

Daca ne-ati trimis email sau sms pana acum, dar contul dvs nu a fost activat inca, va rugam sa aveti rabdare cu noi. 
Vom continua sa lucram astfel ca toti medicii veterinari care ne-au solicitat, pe email sau prin sms sa urmeze acest curs sa ajunga sa il parcurga.
Daca sunteti interesat de cursul de Abordarea si Anestezia la Animale Salbatice este necesar sa ne trimiteti un email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau un sms pe numarul de telefon 0740.763.716 cu numele dvoastra, numarul de telefon si adresa de email. Cursul va fi activat pe contul dvoastra si il veti putea urma gratuit si revedea pe website-ul nostru ori de cate ori doriti sa va reamintiti detalii importante din cadrul acestuia.

{SCPinterestShare href=https://www.veterinarul.ro/item/4291-400-de-medici-veterinari-instruiti-in-abordarea-si-anestezia-animalelor-salbatice.html layout=button_count image=https://www.veterinarul.ro/media/k2/items/cache/49592f2764b95d0b0ced52c12023a8ef_XL.jpg desc=Pe 12 octombrie un urs a fost omorat in Sibiu, din cauza imposibilitatii autoritatilor de a-l tranchiliza. Cunoscut activit si... size=small}
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite