Autentificare

Hai alaturi de noi in numarul 5 al Revistei Veterinarul Pet

Am lansat saptamana trecuta numarul patru al Revistei Veterinarul Pet. Mii de cititori au rasfoit paginile revistei si au citit articolele legate de sanatatea si ingrijirea animalelor de companie.


Pentru ca am dorit sa venim in intampinarea proprietarilor de companie, am creat un mic chestionar, in care am intrebat cititorii proprietari de pisici despre obiceiurile alimentare ale felinei lor.
Din cei 378 de participanti la chestionar, 185 de persoane au declarat ca alegerea hranei de pisici a fost influentata de recomandarea medicului veterinar. 346 de persoane au declarat ca ii ofera pisicii mancare uscata. Dintre acestia, doar 14% o achizitioneaza din cabinetele veterinare, restul impartindu-se intre pet-shopuri, supermaketuri si magazinele online. Doar 149 de persoane au considerat ca medicul veterinar detine cunostinte solide despre alimentatia corecta a pisicilor. 


Despre importanta publicarii de articole informative dedicate proprietarilor de animale care sunt prezenti in mediul online am scris pana acum de nenumarate ori. Din pacate, majoritatea proprietarilor de animale nu au o parere prea buna legata de medicii veterinari si despre experienta cu acestia. Scopul revistei Veterinarul Pet este acela de a informa corect proprietarii de animale de companie, cu informatie veterinara de calitate. De aceea, pentru fiecare numar al revistei Veterinarul Pet am facut apel la medicii veterinari interesati de construirea unei imagini de profesionist in mediul online sa ni se alature in demersul nostru. 

Nu credem ca mai este nevoie sa spunem ca a scrie articole corecte, care sa educe proprietarii de animale este un obicei benefic reputatiei medicului veterinar iar construirea unei bune reputatii duce la cresterea unei afaceri sanatoase.
Daca esti pasionat de scris, ai deja cateva idei de articole pentru proprietarii de animale, le asteptam pe email. 

Pentru acest numar de revista ne intereseaza subiecte precum: 

1. Ingrijirea corecta a animalelor de companie primavara. 

2. Pericole pentru masa de Paste. 

3. Bolile transmisibile de la animal la om si cum pot fi ele prevenite. 

4. Cat de des trebuie sa ne deparazitam animalul de companie. 

5. Alimentatia corecta a cainilor. Mituri vs realitate. 

  • Articolele acceptate pentru publicare vor fi anuntate si promovate prin newsletter-ul dedicat proprietarilor de animale si pe pagina noastra de Facebook catre cei aproape 31.000 de fani. 
  • Medicii veterinari editori vor primi de asemenea puncte CMVRO pentru dosarul de pregatire in Sistemul National de Educatie Continua pentru articolele publicate, revista Veterinarul Pet fiind acreditata de Colegiul Medicilor Veterinari din Romania. Articolele sunt creditate cu cate 20 de puncte pentru Sistemul National de Educatie Continua pentru cele cu autor unic. 
  • Editorii revistei vor primi de asemenea o pagina de reclama gratuit in revista Veterinarul Pet, precum si descrierea completa a serviciilor oferite in Directorul Veterinar. 
  • Daca esti medic veterinar practician, doresti sa scrii in urmatorul numar al Revistei Veterinarul Pet si sa te promovezi astfel printre cei 2000 de cititori ai nostri, asteptam un email sau SMS de la tine pe emailul: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon: 0740763716. 

Primul numar al revistei Veterinarul Pet este disponibil online gratuit si poate fi rasfoit  aici.  Numarul patru al revistei Veterinarul Pet poate fi rasfoit aici doar pe baza de inregistrare pe website. Inregistrarea este gratuita. Toti abonatii la revista Veterinarul Pet vor primi o invitatie pe email sa rasfoiasca aceasta editie, impreuna cu userul si parola necesare. 

Aboneaza-te la Revistele Veterinarul si primesti 1 abonament gratuit la una din revistele digitale, pachet creditat cu 60 puncte CMVRo. Detalii 0733969091 sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificareMiercuri, 21 Martie 2018 09:26
Iulia Cretu

Director executiv Revista Veterinarul

Articole înrudite