Autentificare

Concesionarii care nu-si fac treaba - Topicul lunii pe grupul nostru de Facebook si in Comunitatea Veterinarilor

Dragi colegi, am creat un grup de discutii pe Facebook si am publicat aceasta chestiune si in Comunitatea veterinara de pe website-ul nostru. Ce este de facut in cazul concesionarilor care nu-si fac treaba?

Una din primele discutii pe care am dori sa o initiem este aceasta:

"Dragi colegi, va supunem atentia cu o problema cu care ne confruntam din ce in ce mai des. Au aparut tot mai multi fermieri pe Facebook, pe paginile dedicate revistelor noastre care cer recomandari de tratamente, pentru ca medicii concesionari din comunele in care ei stau nu vin cand sunt chemati. Nu fac plangere, pe motiv ca "ce o sa zica medicul" sau "medicul are pile sus-puse" si nici nu cheama alt medic din alta comuna "ca nu mai vine medicul la tratamente deloc". Ce solutii spuneti dvoastra ca exista, pentru astfel de situatii. Puteti adauga comentarii sau alte optiuni de raspuns. Desigur ca nu exista padure fara uscaciuni si ca adevarul nu exista 100% nici de o parte, nici de alta. De aceea cautam sa aflam care ar trebui sa fie abordarea corecta a unui crescator de animale care se confrunta cu astfel de situatii.

Profesia de medic veterinar este din pacate, din cauza unora din colegi, blamata in integralitatea ei. Poate exemplele negative ar trebui promovate si etichetate pentru a putea fi exclusi din randul celor care doresc sa profeseze cu capul sus in medicina veterinara.

Daca doriti sa lasati parerea dvoastra, sa ne ajutati in demersul nostru de a intelege care ar fi mecanismele prin care astfel de situatii s-ar putea rari, va asteptam cu un comentariu la acest articol sau in comunitatea noastra de pe website de aici sau din grupul de discutii de pe Facebook.
Ultima modificareLuni, 03 Decembrie 2018 20:09