Cautam medici veterinari interesati de promovarea informatiilor corecte plus afisul saptamanii

Nu de putine ori am auzit de la medicii veterinari cu care colaboram ca proprietarii de animale vin cu diagnosticurile puse de acasa, la cabinet. Nu de putine ori am auzit proprietari de animale spunand ca citesc  informatiile despre sanatatea animalelor lor de companie pe diverse pagini de internet, nici una insa scrisa de medici veterinari romani. 

 De cand am lansat Revista Veterinarul, am scris nenumarate randuri despre importanta unui blog pe website-ul cabinetului, pe care sa fie scrise informatii expert pentru proprietarii de animale. Iata ca deschidem posibilitatea de a colabora cu noi pentru a publica informatii pretioase pentru proprietarii de animale, informatii pe baza carora acestia sa isi formeze o parere corecta despre ce inseamna sa ai si sa intretii un animal de companie. 

Asadar, ce cautam noi: medici veterinari romani, care sa scrie cu frecventa pe care o doresc, articole pe teme de sanatate legate de animale de companie, articole destinate proprietarilor de animale. Temele sunt alese de comun acord cu cei din echipa Veterinarul, astfel incat sa fie de maxim interes pentru proprietarii de animale. 

Ce oferim noi:

  1. platforma online - website-ul veterinarul.ro pe care sa puteti publica articole.
  2. promovarea acestora pe pagina noastra de Facebook catre cei 13.500 de fani.
  3. promovarea articolelor prin intermediul Newsletterului Veterinarul, catre cei aproape 2000 de proprietari de animale din baza noastra de date.
  4. promovarea dvoastra ca specialist in sanatatea animalelor de companie prin realizarea unui profil de editor complet pe website-ul nostru: date de contact, scurt cv, link catre website-ul cabinetului, daca exista sau catre prezentarea cabinetului din Directorul Veterinar.

Afisul saptamanii poate fi descarcat din imaginea de mai jos la rezolutei maxima sau din sectiunea Atasamente de la finalul articolului, la o rezolutie medie.

Daca sunteti interesat sa scrieti articole pentru proprietarii de animale, trimiteti-ne un email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  cu propunerile dvoastra si va vom contacta noi. IMPORTANT: toate articolele publicate pe website-ul nostru vor fi cotate cu 10 puncte CMVRO iar medicii veterinari vor primi o diploma pentru dosarul anual de la Colegiul Medicilor Veterinari din Romania.

Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire