Autentificare
updated 10:14 AM UTC, Aug 10, 2019

ORDIN privind modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 96/2014 privind aprobarea tarifelor aplicabile in domeniul sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor

 • Editor: 
 • Publicat în: Stiri

Vazand Referatul de aprobare nr. 392 din 18.01.2019, intocmit de Directia Economica din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, avand in vedere prevederile art. 10 lit. b), ale art. 18 alin. (5), precum si ale art. 48 alin. (7) din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 215/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul art. 3 alin. (3) si art. 4 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 1415/2009 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si a unitatilor din subordinea acesteia, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor emite urmatorul ordin: Art. I. – Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 96/2014 privind aprobarea tarifelor aplicabile in domeniul sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 611 din 18 august 2014, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza, in urma actualizarii tarifelor in functie de rata inflatiei din anul 2018* : 1. La anexa nr. 1, litera C, punctele 1-208, 210-211a, 213-216, 219-279, 282-288 vor avea urmatorul cuprins:

 

Ultima modificareLuni, 28 Ianuarie 2019 19:49
ANSVSA

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor

Bucuresti, Piata Presei Libere nr 1 Corp D1 Sector 1

Cod Postal 103701

Tel: 0374.150.200

Fax: 021.312.49.67

Email: office@ansvsa.ro

Website www.ansvsa.ro

Articole înrudite

 • Hotarare Curte de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor

  Hotararea Curtii de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor aferente actiunilor efectuate de medicii veterinari de libera practica imputerniciti. 

 • A aparut Revista Veterinarul Pet nr. 1

  Revista Veterinarul Pet nr 1 a fost publicata online pentru abonatii sai. 

 • Primul medicament cu celule stem pentru laminita la ecvine

  Compania Boehringer Ingelheim Animal Health a anuntat lansarea produsului Arti-Cell Forte, primul medicament veterinar pe baza de celule stem care a obtinut autorizatia de introducere pe piata pentru tratarea laminitei ecvine, numindu-l „un medicament avansat pentru boala degenerativa a articulatiilor la cai”. Amy Scott, manager departament cai de performanta la Boehringer Ingelheim a declarat: „Arti Cell Forte este primul produs pe baza de celule stem autorizat pe orice specie veterinara si singurul tratament cu celule stem care contine celule induse, ceea ce reprezinta un urias pas inainte in terapiile cu celule stem dar si in medicina ca ansamblul ei.".

 • Precizari CMVRo privind utilizarea produselor medicinale de uz uman
  In legatura cu utilizarea produselor medicinale de uz uman, in cazul in care nu exista un produs medicinal veterinar autorizat, care sa contina substanta dorita presedintele CMVRo, dr. Viorel Andronie face urmatoarele precizari:
 • Un nou pestivirus care afecteaza porcinele, descoperit de cercetatori

  Cercetatorii de la Laboratorul de Diagnostic Veterinar din cadrul Universitatii de Stat din Kansas au descoperit un virus care a fost un daunator real pentru porci si spera ca testele de diagnosticare pe care le-au dezvoltat pentru a detecta virusul reprezinta un pas spre intelegerea bolii. Cercetatorii au identificat virusul ca fiind membru al familiei de virusuri numite, pe buna dreptate, Pestivirus.