banner abonamente

Autentificare
updated 2:14 PM UTC, Apr 19, 2019

Student in ultimul an la medicina veterinara sau proaspat absolvent? Incepe cariera cu Veterinarul!

In primul an de practica, programul de pregatire continua pentru medicii veterinari absolventi spune ca trebuie sa realizati 60 puncte SNEC. Revista Veterinarul vine in sprijinul proaspetilor sau viitorilor absolventi cu o oferta de abonamente speciale.

 

Te abonezi la Revista Veterinarul Stiinta si Practicata si Practica editia tiparita si la una din Revistele Veterinarul Fermaa, sau Veterinarul Pet sau Veterinarul Business si primesti doua abonamente digitale gratuit. Faci toate cele 60 de puncte, dar platesti doar pentru 30 dintre ele.

Daca esti interesat de oferta noastra, inscrie-te cu nume, prenume, adresa de email si un numar de telefon la care sa te putem contacta.

Oferta este valabila pana la finalul lunii decembrie 2019 pentru absolventii 2018 si absolventii 2019.

Completeaza formularul de mai jos, sa te putem contacta! 

 

Ultima modificareLuni, 18 Februarie 2019 09:56
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite