promo lung iarna 2019 720
Autentificare
updated 9:31 AM UTC, Feb 17, 2019

Student in ultimul an la medicina veterinara sau proaspat absolvent? Incepe cariera cu Veterinarul!

In primul an de practica, programul de pregatire continua pentru medicii veterinari absolventi spune ca trebuie sa realizati 60 puncte SNEC. Revista Veterinarul vine in sprijinul proaspetilor sau viitorilor absolventi cu o oferta de abonamente speciale.

 

Te abonezi la Revista Veterinarul Stiinta si Practicata si Practica editia tiparita si la una din Revistele Veterinarul Fermaa, sau Veterinarul Pet sau Veterinarul Business si primesti doua abonamente digitale gratuit. Faci toate cele 60 de puncte, dar platesti doar pentru 30 dintre ele.

Daca esti interesat de oferta noastra, inscrie-te cu nume, prenume, adresa de email si un numar de telefon la care sa te putem contacta.

Oferta este valabila pana la finalul lunii decembrie 2019 pentru absolventii 2018 si absolventii 2019.

Completeaza formularul de mai jos, sa te putem contacta! 

 

Ultima modificareLuni, 11 Februarie 2019 19:55
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • ORDIN privind modificarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 96/2014 privind aprobarea tarifelor aplicabile in domeniul sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor

  Vazand Referatul de aprobare nr. 392 din 18.01.2019, intocmit de Directia Economica din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, avand in vedere prevederile art. 10 lit. b), ale art. 18 alin. (5), precum si ale art. 48 alin. (7) din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 215/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul art. 3 alin. (3) si art. 4 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 1415/2009 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si a unitatilor din subordinea acesteia, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor emite urmatorul ordin: Art. I. – Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 96/2014 privind aprobarea tarifelor aplicabile in domeniul sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 611 din 18 august 2014, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza, in urma actualizarii tarifelor in functie de rata inflatiei din anul 2018* : 1. La anexa nr. 1, litera C, punctele 1-208, 210-211a, 213-216, 219-279, 282-288 vor avea urmatorul cuprins:

 • Proiect ordin pentru modificarea si completarea Normelor privind identificarea si inregistrarea cainilor cu stapan aprobate prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 1/2014

  ANSVSA a publicat un proiect de ordin pentru modificarea si completarea Normelor privind identificarea si inregistrarea cainilor cu stapan aprobate prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 1/2014. Textul noului proiect isi doreste sa tina cont de decizia Curtii Constitutionale nr. 23 din 23 ianuarie 2018, referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.13 ind.3 alin. (5) si a sintagmei „numai dupa identificarea acestora”, cuprinsa in art.13 ind.4 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, prin raportare la teza intai a acestui articol, referitoare la „actiunea de vaccinare antirabica a cainilor cu stapan”. Proiectul noului ordin poate fi descarcat din sectiunea atasamente a acestui articol.

 • Tricomonoza: o enigma a pisicilor

  In ultimele doua decenii, protozoarul Tritrichomonas foetus a devenit cunoscut ca fiind o cauza a colitei cronice la pisici din intreaga lume. Astazi, tricomonoza este vazuta ca una dintre cele mai frecvente cauze infectioase ale diareei de intestin gros. Pisicile afectate sunt in general tinere (varsta medie de un an) si isi pastreaza starea de sanatate si scorul corporal, insa manifesta diaree tranzitorie. In mod caracteristic, fecalele au consistenta unei „baligi de vaca” si contin adesea mucus si/sau sange. La multe pisici, diareea se va remite spontan, fara tratament, dupa cateva luni, insa in unele cazuri aceasta continua sa se manifeste periodic pe parcursul mai multor ani.

 • Decizia Comisiei Europene privind masurile de diminuare a riscurilor, masurile consolidate de biosecuritate si sistemele de depistare timpurie in legatura cu riscurile pe care le prezinta pasarile salbatice de transmitere a virusurilor gripei aviare

  DECIZIA DE PUNERE IN APLICARE (UE) 2018/1136 A COMISIEI din 10 august 2018 privind masurile de diminuare a riscurilor, masurile consolidate de biosecuritate si sistemele de depistare timpurie in legatura cu riscurile pe care le prezinta pasarile salbatice de transmitere a virusurilor gripei aviare inalt patogene la pasarile de curte

 • Medicii veterinari angajati din ferme. Ce facem cu ei?

  Dragi colegi, saptamana trecuta am initiat o discutie legata de activitatea medicului concesionar si de plangerile pe care le primim la redactie legate de activitatea unora din colegii nostri.

Mai multe din această categorie: « A aparut cartea: COLUMBOPATOLOGIE