banner abonamente

Autentificare
updated 2:14 PM UTC, Apr 19, 2019

Registrul de consultatii si tratamente pentru animalele de companie

Pentru a uniformiza la nivel national registrul de consultatii si tratamente pentru animalele de companie, s-a agreat intre CMVRO si ANSVSA un model care il puteti accesa pe website-ul Colegiului Medicilor Veterinari din Romania, dar si mai jos in linkul integrat din issuu.com

Trebuie precizat ca registrul poate fi tinut pe format letric si fiecare entitate si-l poate tipari respectand modelul agreat, poate sa-l achizitioneze de la filialele judetene ale CMVRO sau poate fi tinut in format electronic pe o durata minima de 5 ani, asigurandu-se exactitatea si protectia informatiilor. 

 

Ultima modificareMarți, 09 Aprilie 2019 09:29
Colegiul Medicilor Veterinari

Colegiul Medicilor Veterinari - funcţionează în baza Legii nr. 160/1998 republicată pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar, publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 289 din 6 august 1998, modificată şi completată de Legea 592/2003 publicată în Monitorul Oficial al României nr.8 din 7 ianuarie 2004, ca formă de organizare autonomă, non-guvernamentală, apolitică şi non-profit. Colegiul Medicilor Veterinari are personalitate juridică. Organizarea şi funcţionarea Colegiului Medicilor Veterinari se realizează pe principiul teritorial, al eligibilităţii şi ierarhiei. Profesiunea de medic veterinar este o profesie liberală şi independentă, cu organizare autonomă reglementată. Este organizată şi functionează în baza principiului autonomiei, în cadrul forului profesional reprezentat de Colegiul Medicilor Veterinari. Medicina veterinară este ştiinţa medicală care asigură confortul şi protecţia animalelor şi contribuie la menţinerea sănătăţii publice şi la protecţia mediului. Profesia de medic veterinar are ca obiective apărarea sănătăţii animalelor, sănătăţii publice, protecţia consumatorului şi a mediului înconjurător, în scopul ameliorarii efectivelor de animale, al asigurării siguranţei alimentare a populaţiei, al facilitării relaţiilor comerciale şi al păstrării echilibrului ecologic

Website cmvro.ro

Articole înrudite

 • Studiile arata ca studentii la medicina veterinara manifesta un grad mai mare de depresie fata de colegii lor de la medicina umana

  Studentii de la medicina veterinara sunt mai susceptibili la depresie decat colegii lor de la medicina umana, elevii de liceu si populatia generala, conform unor studii colaborative recente realizate de cercetatorii de la Universitatea de Stat din Kansas. 

 • Lista unitatilor medical veterinare cu program non-stop - Facilitate noua CMVRo

  CMVRo a creat o noua facilitate pentru unitatile medical veterinare care au program non-stop. Acestea se pot acum inregistra pe website-ul Colegiului Medicilor Veterinari din Romania pentru ca proprietarii si iubitorii de animale de companie care au nevoie de astfel de servicii sa poata identifica usor un cabinet care are un astfel de program.

 • FOUR PAWS elibereaza 47 de animale dintr-o gradina zoologica din Fasia Gaza

  Animalele au fost duse la sanctuarele organizatiei din Iordania si Africa de Sud. Dupa mai multe incercari si multa munca, organizatia de protectie a animalelor FOUR PAWS a reusit cea mai mare actiune de eliberare de pana acum: pe 7 aprilie 2019, echipa noastra de interventie a transferat 47 de animale in afara Fasiei Gaza. La actiune a participat si un roman, dr. Gabriel Ignat, vicepresedinte al Animal Society, principalul partener si reprezentant al FOUR PAWS in Romania.

 • Plata taxelor CMVRo se poate face online

  "Intrucat foarte multi medici veterinari au solicitat posibilitatea platii online a taxelor aferente Colegiului Medicilor Veterinari, a fost implementat un sistem simplu pentru plata prin intermediul cardurilor bancare. In acest scop se vor evita deplasarile inutile, birocratia si cel mai important, pierderea de timp.

 • Registrele de consultatii si tratamente pentru animalele de ferma - MODEL CMVRO

  Pentru animalele de ferma exista doua modele de registre pe care le regasiti mai jos. Ambele se pot descarca fie din linkurile din articol, fie din previzualizarea de pe webiste-ul issuu.com, pe care am adaugat-o la final.