Autentificare
updated 10:14 AM UTC, Aug 10, 2019

ANSVSA obligata de Curtea de Apel Bucuresti sa majoreze tarifele

Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat in dosarul privind majorarea tarifelor. “Obliga parata ANSVSA sa initieze un proiect de act normativ pentru modificarea partiala a Anexei nr. 3 la HG nr. 1156/2013 in sensul majorarii tarifelor conform pragurilor minime ce vor fi stabilite prin consultarile din procedura specifica transparentei decizionale".

"Multumim celor 1345 de medici veterinari care si-au dat acordul pentru a solicita in instanta majorarea tarifelor. Nici acum nu am fost toti solidari, nu am fost uniti.....doar 50%.! Asta e ....dar CMVRO merge mai departe!", a aratat presedintele CMVRo Viorel Andronie. 

lista concesionari medici veterinari romania

 

Ultima modificareLuni, 24 Iunie 2019 10:19
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Hotarare Curte de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor

  Hotararea Curtii de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor aferente actiunilor efectuate de medicii veterinari de libera practica imputerniciti. 

 • A aparut Revista Veterinarul Pet nr. 1

  Revista Veterinarul Pet nr 1 a fost publicata online pentru abonatii sai. 

 • Primul medicament cu celule stem pentru laminita la ecvine

  Compania Boehringer Ingelheim Animal Health a anuntat lansarea produsului Arti-Cell Forte, primul medicament veterinar pe baza de celule stem care a obtinut autorizatia de introducere pe piata pentru tratarea laminitei ecvine, numindu-l „un medicament avansat pentru boala degenerativa a articulatiilor la cai”. Amy Scott, manager departament cai de performanta la Boehringer Ingelheim a declarat: „Arti Cell Forte este primul produs pe baza de celule stem autorizat pe orice specie veterinara si singurul tratament cu celule stem care contine celule induse, ceea ce reprezinta un urias pas inainte in terapiile cu celule stem dar si in medicina ca ansamblul ei.".

 • Precizari CMVRo privind utilizarea produselor medicinale de uz uman
  In legatura cu utilizarea produselor medicinale de uz uman, in cazul in care nu exista un produs medicinal veterinar autorizat, care sa contina substanta dorita presedintele CMVRo, dr. Viorel Andronie face urmatoarele precizari:
 • Un nou pestivirus care afecteaza porcinele, descoperit de cercetatori

  Cercetatorii de la Laboratorul de Diagnostic Veterinar din cadrul Universitatii de Stat din Kansas au descoperit un virus care a fost un daunator real pentru porci si spera ca testele de diagnosticare pe care le-au dezvoltat pentru a detecta virusul reprezinta un pas spre intelegerea bolii. Cercetatorii au identificat virusul ca fiind membru al familiei de virusuri numite, pe buna dreptate, Pestivirus.