Autentificare
updated 10:14 AM UTC, Aug 10, 2019

A aparut Revista Veterinarul Pet nr. 1

Contents[Hide]

Revista Veterinarul Pet nr 1 a fost publicata online pentru abonatii sai. 

Sumarul Revistei poate fi rasfoit mai jos. Revista poate fi rasfoita dupa logarea pe website de catre abonatii sai, pe website-ul veterinarul.ro, la sectiunea Revista.  

Revista poate fi rasfoita doar online. 

Daca doriti sa va abonati la revista Veterinarul Pet, puteti sa ne sunati la 0733969091 sau sa ne trimiteti un email pe adresa redactiei Revista Veterinarul Pet

De asemenea puteti comanda un abonament cu plata online, ramburs la curier sau prin banca de aici.

Abonamentul la revista tiparita costa acum 130 de lei, revista este acreditatat de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania cu 15 puncte la abonamentele pe 1 an. 

Revista Veterinarul Pet nr 1 a fost publicata doar pentru abonati cu un numar de 40 de pagini. Pentru abonare puteti folosi formularul online de la acest LINK

1. special stomatologie veterinara

 1. De ce sa includem serviciile de stomatologie in portofoliul clinicii noastre - pagina 6
 2. Capitolul despre noi - suntem oameni, apoi medici - pagina 8
 3. Epulisul la caini si pisici- pagina 10
 4. Afectiunile dentare la iepuri- pagina 14
 5. Afectiunile pulpei dentare la caini si pisici- pagina 16
 6. Anestezie si analgezie in interventiile stomatologice- pagina 20
 7. Instrumentar necesar in stomatologia veterinara- pagina 24
 8. Proceduri stomatologice la caini si pisici- pagina 30
Ultima modificareLuni, 05 August 2019 14:45
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Hotarare Curte de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor

  Hotararea Curtii de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor aferente actiunilor efectuate de medicii veterinari de libera practica imputerniciti. 

 • Primul medicament cu celule stem pentru laminita la ecvine

  Compania Boehringer Ingelheim Animal Health a anuntat lansarea produsului Arti-Cell Forte, primul medicament veterinar pe baza de celule stem care a obtinut autorizatia de introducere pe piata pentru tratarea laminitei ecvine, numindu-l „un medicament avansat pentru boala degenerativa a articulatiilor la cai”. Amy Scott, manager departament cai de performanta la Boehringer Ingelheim a declarat: „Arti Cell Forte este primul produs pe baza de celule stem autorizat pe orice specie veterinara si singurul tratament cu celule stem care contine celule induse, ceea ce reprezinta un urias pas inainte in terapiile cu celule stem dar si in medicina ca ansamblul ei.".

 • Precizari CMVRo privind utilizarea produselor medicinale de uz uman
  In legatura cu utilizarea produselor medicinale de uz uman, in cazul in care nu exista un produs medicinal veterinar autorizat, care sa contina substanta dorita presedintele CMVRo, dr. Viorel Andronie face urmatoarele precizari:
 • Un nou pestivirus care afecteaza porcinele, descoperit de cercetatori

  Cercetatorii de la Laboratorul de Diagnostic Veterinar din cadrul Universitatii de Stat din Kansas au descoperit un virus care a fost un daunator real pentru porci si spera ca testele de diagnosticare pe care le-au dezvoltat pentru a detecta virusul reprezinta un pas spre intelegerea bolii. Cercetatorii au identificat virusul ca fiind membru al familiei de virusuri numite, pe buna dreptate, Pestivirus.

 • Pot fi eliminate antibioticele folosite in cresterea animalelor pentru hrana?

  Un cercetator din domeniul sanatatii animalelor a dezvoltat o metoda de a proteja animalele crescute pentru hrana impotriva infectiilor comune fara antibiotice. Inovatia vine pe fondul cresterii grijii legate de rezistenta la antibiotice care a facut ca giganti uriasi din industria FOOD precum McDonalds, Tyson Foods si altii sa anunte reduceri majore a consumului de antibiotice in productia de carne. Aproximativ 80% din antibioticele folosite in Statele Unite sunt utilizate de catre agricultori, datorita faptului ca ajuta la cresterea rapida in greutate a animalelor de ferma, dar le si protejeaza impotriva bolilor. Excesul de antibiotice folosite in agricultura si medicina a creat o criza a infectiilor rezistente la medicamente in domeniul sanatatii publice, cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent MRSA si „bacteriile mancatoare de carne”.