Logo
Imprimă această pagină

Hotarare Curte de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor

Hotararea Curtii de Apel Bucuresti privind majorarea tarifelor aferente actiunilor efectuate de medicii veterinari de libera practica imputerniciti. 

 

Ultima modificareSâmbătă, 10 August 2019 13:14
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Inteligenta artificiala folosita pentru diagnosticarea unei afectiuni la Cavalier King Charles Spaniel

  O noua tehnica de inteligenta artificiala(AI) dezvoltata de Universitatea din Surrey ar putea ajuta, in cele din urma, medicii veterinari sa identifice rapid cainii din rasa Cavalier King Charles Spaniel cu o boala cronica care cauzeaza dureri devastatoare.  Aceeasi tehnica a identificat biomarkeri unici care au inspirat cercetari suplimentare asupra schimbarilor faciale la cainii afectati de malformatii Chiari.(CM)

 • Indrumar tehnic de capturare si relocare ursi

  In 2016, echipa proiectului Life fo Bear de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Silvicultura „Marin Dracea" au lansat un protocol de interventie salvare urs, implemnatat de echipa Bear Team in prezent.

 • Un urs a murit in agonie dupa 18 ore de chin

  Un urs a fost lovit de o masina sambata seara, la iesirea din localitatea Praid, judetul Harghita. Ursul a agonizat pe o sosea din Romania vreme de 17 ore, pana sa fie impuscat. Masina care a lovit ursul a derapat de pe sosea, ursul a agonizat sub privirile presei, ale autoritatilor locale, ale politistilor si ale trecatorilor care faceau poze. Sistemul veterinar de stat din Romania a privit cu mainile incrucisate. Nimeni nu vrea dosar penal. Un sistem putred de la cap la coada, presarat de ridicari din umeri,de lipsa de asumare si de responsabilitate. Un cap cazut politic, cel al prefectului de judetul Harghita, care fiind in fruntea COMITETULUI JUDEŢEAN PENTRU SITUATII DE URGENTA HARGHITA, nu a luat nici o decizie in privinta sortii ursului. Si in tot acest timp, oameni opriti pe sosea, impreuna cu copii care fac poze. O imagine sinistra care ne reaminteste in ce tara traim. 

 • CEVA lanseaza un vaccin pentru salmonella pentru porci in Marea Britanie si Irlanda

  CEVA a lansat in Marea Britanie si Irlanda Salmoporc, un vaccin contra salmonelelor pentru porci. Salmoporc ofera protectie impotriva Salmonella Typhimurium si a variantelor sale monofazice. Se administreaza oral la purcei si prin subcutanat la scroafa. 

 • Realitate virtuala pentru invatare, la École nationale vétérinaire d'Alfort

  École nationale vétérinaire d'Alfort ofera acum o noua posibilitate inovatoare studentilor sai: invatarea cu ajutorul realitatii virtuale. Camera de simulare pentru ingrijirea animalelor ofera un atelier de descoperire a anatomiei cainelui. 

Articole recente - Echipa Veterinarul.Ro

logo euroveterinarian
2009 - 2018 © Revista Veterinarul Stiinta si Practica & Asociatia Euroveterinarian
Toate drepturile rezervate. Copierea, distribuirea, transmiterea si folosirea neautorizata a materialelor de pe acest website sunt strict interzise fara acordul scris al Asociatiei Euroveterinarian. Responsabilitatea privind continutul materialelor revine autorilor. Toate materialele de pe acest website sunt protejate de Legea privind drepturile de autor.