Autentificare
updated 5:56 PM UTC, Nov 20, 2019

Virbac a lansat un nou produs antiemetic

Contents[Hide]

Virbac a lansat in luna august a acestui an un produs antiemetic pentru tratamentul si preventia vomei si starii de voma la caini si pisici. Vetemex are ca ingredient activ maropitant, o durata de valabilitate de 56 de zile si un excipient de alcool benzilic.

1. Alternativa

Alcoolul benzilic a aratat o reducerer de 78% a scorului durerii post injectie si o reducere de 53% a scorului durerii in perioada de doua minute post-injectare - in comparatie cu excipientul alternativ metacresol1.
Virbac a aratat ca formula maropitanta ofera practicienilor veterinari un „antiemetic alternativ interesant care poate fi utilizat cu incredere totala".

2. Adaos valoros

Directorul de produse Virbac, Claire Lewis a declarat: „Vetemex este un plus valoros la portofoliul Virbac deja extins. Suntem incantati sa putem oferi medicilor veterinari aceasta optiune noua antiemetica si mai usor de administrat".
Vetemex se gaseste in sticle de 20ml.

Ultima modificareMiercuri, 28 August 2019 09:33
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Clasificarea exploatatiilor de animale

  Clasificarea, definirea exploatatiilor de animale in Romania creeaza un adevarat haos.Iata o sinteza a acestei situatii realizata de catre dr. Viorel Andronie, presedintele CMVRo. 

 • Inteligenta artificiala folosita pentru diagnosticarea unei afectiuni la Cavalier King Charles Spaniel

  O noua tehnica de inteligenta artificiala(AI) dezvoltata de Universitatea din Surrey ar putea ajuta, in cele din urma, medicii veterinari sa identifice rapid cainii din rasa Cavalier King Charles Spaniel cu o boala cronica care cauzeaza dureri devastatoare.  Aceeasi tehnica a identificat biomarkeri unici care au inspirat cercetari suplimentare asupra schimbarilor faciale la cainii afectati de malformatii Chiari.(CM)

 • Indrumar tehnic de capturare si relocare ursi

  In 2016, echipa proiectului Life fo Bear de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Silvicultura „Marin Dracea" au lansat un protocol de interventie salvare urs, implemnatat de echipa Bear Team in prezent.

 • Un urs a murit in agonie dupa 18 ore de chin

  Un urs a fost lovit de o masina sambata seara, la iesirea din localitatea Praid, judetul Harghita. Ursul a agonizat pe o sosea din Romania vreme de 17 ore, pana sa fie impuscat. Masina care a lovit ursul a derapat de pe sosea, ursul a agonizat sub privirile presei, ale autoritatilor locale, ale politistilor si ale trecatorilor care faceau poze. Sistemul veterinar de stat din Romania a privit cu mainile incrucisate. Nimeni nu vrea dosar penal. Un sistem putred de la cap la coada, presarat de ridicari din umeri,de lipsa de asumare si de responsabilitate. Un cap cazut politic, cel al prefectului de judetul Harghita, care fiind in fruntea COMITETULUI JUDEŢEAN PENTRU SITUATII DE URGENTA HARGHITA, nu a luat nici o decizie in privinta sortii ursului. Si in tot acest timp, oameni opriti pe sosea, impreuna cu copii care fac poze. O imagine sinistra care ne reaminteste in ce tara traim. 

 • CEVA lanseaza un vaccin pentru salmonella pentru porci in Marea Britanie si Irlanda

  CEVA a lansat in Marea Britanie si Irlanda Salmoporc, un vaccin contra salmonelelor pentru porci. Salmoporc ofera protectie impotriva Salmonella Typhimurium si a variantelor sale monofazice. Se administreaza oral la purcei si prin subcutanat la scroafa.