Autentificare
updated 7:56 PM UTC, Jan 27, 2020 Europe/Bucharest

Elanco a cumparat divizia Bayer Animal Health

Elanco a semnat o intelegere definitiva pentru achizitia Bayer Animal Health, conform unor comunicate ale companiilor trimise pe 20 august. Tranzatia este evaluata la 7,6 miliarde de de dolari. Acordul este supus unor aprobari regulamentare si unor conditii obisnuite de inchidere si va fi finalizat la jumatatea anului 2020, potrivit comunicatelor companiilor.


Cu produsele sale antiparazitare Advantage si Foresto, Bayer Animal Health a fost lider mondial de piata in industria veterinare, cu vanzari de peste 1,8 miliarde de dolari la nivel mondial in anul fiscal 2018. Fuzionarea acestor companii va da nastere celei de-a doua cele mai mari companii din domeniul sanatatii animalelor din lume (dupa Zoetis), imbunatatind portofoliul de produse Elanco si pavand drumul pentru cercetare si inovatie, asa cum a aratat comunicatul de presa al companiei Bayer.
„Business-ul nostru din zona sanatatii animalelor este printre pionerii acestui sector in care am construit un portofoliu atractiv si am asigurat pozitii de piata bine stabilite in segmentele de sanatate a animalelor de companie si a celor de ferma", a aratat Werner Baumann, presedintele consiliului de administratie al Bayer AG. „Si acum combinatia cu Elanco va da nastere unui competitor de frunte in industria sanatatii animale, aducand beneficii atat clientilor, cat si angajatilor si actionarilor".
Presedintele si CEO Elanco, Jeffrey N. Simmons a declarat la randul sau: „Combinarea relatiei puternice a companiei Elanco cu medicii veterinari cu ledership-ul in retail si e-commerce al lui Bayer va aduce in final un beneficiu real pentru toti clientii nostri". „Asteptam cu nerabdare ca portofoliile noastre sa se combine, deopotriva cu abilitatile noastre complementare, pentru a construi o companie in domeniul sanatatii animale orientate spre inovatie pentru fermieri, veterinari si proprietarii de animale de companie", a mai aratat acesta.
Acordul de achizitie garanteaza ca angajatii Bayer Animal health sa isi pastreze pozitia in cadrul Elanco timp de cel putin un an.

Ultima modificareMiercuri, 28 August 2019 09:29
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite