Autentificare

Legea pentru modificarea OG 42/2004 a trecut de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat cu 246 de voturi pentru, 0 contra si 2 abtineri legea pentru modificarea OG 42/2004. Urmeaza sa ajunga din nou pe masa Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis pentru promulgare.

Reamintim ca legea a mai trecut o data prin Camera Deputatilor anul acesta dar presedintele Romaniei a trimis-o spre reexaminare Senatului Romaniei in luna iulie a acestui an. Principalele modificari aduse de aceasta lege, importante pentru profesia de medic veterinar, sunt cele privind incheierea contractelor de concesiune pe o perioada de 5 ani si primirea unei sume lunare de 10.000 de lei din bugetul ANSVSA pentru transportul probelor, ridicarea produselor si tipizatelor necesare, instruirea si formarea profesionala aferenta activitatilor contractate, consilierea proprietarilor de animale in vederea comunicarii informatiilor privind lantul alimentar, bunastarea si conditiile de biosecuritate, efectuarea catagrafiei animalelor in situatii de urgenta, precum si pentru inspectia si certificarea animalelor destinate sacrificarii. De asemenea, in forma adoptata de Camera Deputatilor astazi, se prevede obligativitatea DSVSA-urilor de a modifica, dupa caz, fiecare contract incheiat intre medicul veterinar organizat in conditiile legii si DSVSA prin arondarea teritoriilor administrative ale comunelor si oraselor care cuprind exploatatii nonprofesionale pe o raza de 30 km, astfel incat sa existe un numar minim de animale ce atinge 300 de Unitati Vita Mare. 

Toate modificarile propuse si votate astazi le regasiti in forma adoptata de Camera Deputatilor de mai jos. 

 

Ultima modificareMiercuri, 27 Noiembrie 2019 14:04
{SCPinterestShare href=https://www.veterinarul.ro/item/4689-legea-pentru-modificarea-og-42-2004-a-trecut-de-camera-deputatilor.html layout=button_count image=https://www.veterinarul.ro/media/k2/items/cache/552d4d160dd642f08008c32d33365558_XL.jpg desc=Camera Deputatilor a adoptat cu 246 de voturi pentru, 0 contra si 2 abtineri legea pentru modificarea OG 42/2004. Urmeaza... size=small}
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite