Autentificare
updated 7:52 PM UTC, Jan 15, 2020 Europe/Bucharest

Adresa CMVRo cu privire la Legea 236/2019 catre filialele locale ale colegiului

Colegiul Medicilor Veterinari din Romania a cerut filialelor CMV din tara sa trimita pana pe 17 ianuarie 2020 propunerile medicilor veterinari din teritoriu privind normele de aplicate ale Legii 236/20019. 

In adresa atasata, reprezentantii CMVRo au aratat ca in perioada 6-9 ianuarie, la nivelul ANSVSA va avea loc sedinta de lucru a institutiei cu DSV-urile coordonate si se va dezbate inclusiv draftul de norme elaborat, urmand ca proiectul hotararii de guvern sa fie publicat pentru dezbateri in cel mai scurt timp. 

Conducerea CMVRo a aratat in adresa sa ca propunerile venite trebuie sa tina cont de:

 • prevederile generale si specifice ale normelor
 • obligatiile si drepturile concesionarilor
 • obligatii ale concedentului
 • decontarea activitatilor contractate si a sumei pervazute de lege
 • atribuirea contractelor de concesiune, inclusiv criterii
 • masuri de sanctionare pentru nerealizarea actiunilor contractate sau ale actiunilor prevazute de legea 236/2019
 • rezilierea si incetarea contractelor de concesiune

 

Ultima modificareLuni, 06 Ianuarie 2020 16:39
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Gripa aviara intr-o exploatatie comerciala din Maramures

  In baza Legii nr. 1/2008, a HG nr.1189/2009 si conform solicitarii ANSVSA, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a fost convocata sedinta Centrului National de Combatere a Bolilor, in videoconferinta cu Prefectii din Maramures si judetele limitrofe.

 • Medic veterinar din Vrancea trimis din judecata de DNA pentru documente si declaratii false

  Mihai Macri, medic veterinar in comuna Tulnici, judetul Vrancea a fost trimis in judecata pentru complicitate la folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, dupa ce a intocmit in fals mai multe inscrisuri prin care a atestat in mod nereal faptul ca o persoana fizica din Vrancea ar detine 80 de capete porcine de o anumita varsta si greutate, desi realitatea era alta. Pentru 70 dintre acestea, medicul a utilizat niste crotalii folosite cu un an in urma.

 • Draftul normelor de aplicare a Legii 236/2019

  Presedintele CMVRo, dr. Viorel Andronie a publicat pe un grup de dezbateri medici veterinari draftul normelor de aplicare a Legii 236/2019 care a fost dezbatut la sedinta ANSVSA-directorii DSVSA din perioada 7-9 ianuarie 2020. Mai jos sunt redate paragrafe din draft.

 • Medicii veterinari sunt rugati sa aduca propuneri pentru implementarea procesului de identificare si inregistrare a suinelor, ovinelor, caprinelor si bovinelor

  Conducerea CMVRo a trimis astazi un comunicat catre filialele judetene ale organizatiei prin care se solicita comunicarea propunerilor pentru modificarea si completarea Ordinului ANSVSA 40/2010 pentru implementarea procesului de identificare si inregistrare a suinelor, ovinelor, caprinelor si bovinelor.

 • Legea 236/2019 are finantarea necesara pentru aplicare.
   
  Domnul Viorel Andronie, presedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Romania a publicat pe un grup de dezbateri a medicilor veterinari de pe o retea de socializare o postare legata de multa asteptatat lege 236/2019. Acesta a aratat ca in timpul dezbaterilor privind legea bugetului pentru 2020 si legea privind unel masuri fiscal-bugetare, premierul Ludovic Orban a prezentat amendamentele aduse de parlamentari si acceptate de catre guvern. Un amendament se refera la sumele acordate medicilor veterinari:***