Autentificare

Medicii veterinari sunt rugati sa aduca propuneri pentru implementarea procesului de identificare si inregistrare a suinelor, ovinelor, caprinelor si bovinelor

Conducerea CMVRo a trimis astazi un comunicat catre filialele judetene ale organizatiei prin care se solicita comunicarea propunerilor pentru modificarea si completarea Ordinului ANSVSA 40/2010 pentru implementarea procesului de identificare si inregistrare a suinelor, ovinelor, caprinelor si bovinelor.

 CMVRo roaga medicii veterinari sa transmita pana pe data de 17 ianuarie 2020 propunerile filialelor pentru modificarea Ordinului 40/2010 si Ordinului 35/2016, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificareLuni, 06 Ianuarie 2020 20:52
{SCPinterestShare href=https://www.veterinarul.ro/item/4701-medicii-veterinari-sunt-rugati-sa-aduca-propuneri-pentru-implementarea-procesului-de-identificare-si-inregistrare-a-suinelor-ovinelor-caprinelor-si-bovinelor.html layout=button_count image=https://www.veterinarul.ro/media/k2/items/cache/c19b15f2f214db2a095e013acc18f933_XL.jpg desc=Conducerea CMVRo a trimis astazi un comunicat catre filialele judetene ale organizatiei prin care se solicita comunicarea propunerilor pentru modificarea... size=small}
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite