Autentificare
updated 12:18 PM UTC, Feb 16, 2020 Europe/Bucharest

Un nou produs antiparazitar pentru caini si pisici

Virbac a lansat un nou produs antiparazitar, pe care compania il descrie ca fiind „o noua alternativa pentru selamectina pentru pisici, caini, pisoi si catelusi”.

Produsul ofera protectie „eficienta si de incredere” impotriva parazitilor interni si externi in pachete convenabile de patru pipete. 

Pipetele transparente asigura proprietarii de animale de companie ca a fost aplicata intreaga doza de Evicto. 

Evicto ofera protectia completa si perfecta pentru cainii carora le place sa inoate sau care au nevoie de spalari temeinice dupa plimbarea zilnica, astfel incat cainii tratati cu Evicto pot fi spalati la doua ore dupa tratament, fara pieredrea eficacitatii. Evicto este autorizat pentru utilizarea de la sase saptamani, ceea ce il face alegerea ideala pentru cateii si pisoii de varste mici. 

Autorizat atat pentru catelele si pisicile gestante care alapteaza Evicto ofera protectie pentru purici la nivel adulticid, larvicid si ovicid. Poate ajuta si la controlul infestarilor de purici din mediul inconjurator. Compania a aratat ca Evicto trateaza si raia auriculara, viermii rotunzi intestinali si viermii carlig la pisica, raia sarcoptica la caini si poate fi utlizata pentru preventia viermilor cardiaci la administrarea lunara. 

Ultima modificareLuni, 10 Februarie 2020 12:19
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Hotararea Consiliului National de Combatere a Discriminarii in cazul medicilor veterinari functionari publici

  Medicii veterinari functionari publici sunt discriminati. Asa a opinat Consiliul Director al Consiliului National de Combatere a Discriminarii(CNCD) intr-o hotarare publicata astazi pe un grup de socializare de catre presedintele CMVRo, Viorel Andronie. CNCD a emis un punct de vedere in petitia initiata de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania impotriva ANSVSA si a Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in privinta incalcarii dreptului la libera asociere in cazul medicilor veterinari, functionari publici. Punctul de vedere insa nu tine locul unei hotarari, Consiliul Director al CNCD admitand exceptia de necompetenta materiala a CNCD cu privire la modalitatea de interpretare si aplicare a legii pe motivul ca o eventuala constatare a unei fapte de discriminare ar afecta norme juridice cu caracter de lege, ceea ce nu intra in activitatea jurisdictionala a Consiliului. 

 • Draft Norme metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 publicat de ANSVSA

  Draftul norme metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar - veterinare si pentru siguranta alimentelor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 215/2004, cu modificarile si completarile ulterioare a fost publicat pe 5 februarie pe website-ul ANSVSA. Mai jos gasiti varianta oficiala.

 • Primul inhalator autorizat in UE pentru caii cu astm sever

  Comisia Europeana a acordat autorizatie de introducere pe piata companiei Boehringer Ingelheim pentru primul produs din industrie destinat terapiei astmului ecvin sever. 

 • Primul centru de Rezidentiat in Patologie Veterinara recunoscut EBVS

  Primul centru de Rezidentiat in Patologie Veterinara recunoscut de catre European Board of Veterinary Specialisation din Romania a fost deschis la Cluj-Napoca, inca de anul trecut. Marian Taulescu, primul specialist european recunoscut in patologie veterinara din Romania s-a ocupat de acest proiect, pentru a oferi o sansa extraordinara celor care doresc sa se specializeze in patologie veterinara de a urma programul de rezidentiat recunoscut la nivel european, chiar in Romania.

 • Proiect ordin ANSVSA biosecuritate porcine

  ANSVA a publicat pe website-ul sau un proiect de ordin pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind conditiile de biosecuritate in exploatatiile de porcine si pentru modificarea si completarea unor norme sanitar – veterinare. Il puteti citi in integralitate mai jos.