Autentificare

Proiectul de OUG pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 42/2004

ANSVSA a publicat astazi pe website-ul sau  proiectul de OUG pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar – veterinare si pentru siguranta alimentelor si pentru abrogarea art. V din Legea nr. 236/2019 pentru modificarea si completarea art. 15 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar - veterinare si pentru siguranta alimentelor, precum si pentru modificarea unor acte normative. Mai jos redam in integralitate continutul proiectului. 

 

{SCPinterestShare href=https://www.veterinarul.ro/item/4800-proiectul-de-oug-pentru-modificarea-si-completarea-ordonantei-guvernului-nr-42-2004.html layout=button_count image=https://www.veterinarul.ro/media/k2/items/cache/03fb30e34782bdae6b554b8ac2d788f6_XL.jpg desc=ANSVSA a publicat astazi pe website-ul sau proiectul de OUG pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea... size=small}

Articole înrudite

 • Stomatologia, o specializare vizata de tot mai multi medici veterinari

  Seria Workshopurilor de Stomatologie Veterinara, organizate de Asociatia Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry (RSVD) a devenit deja traditie. Ultimul eveniment dedicat profesionistilor din domeniul medicinei veterinare a avut loc, zilele trecute  (11-12.09.2020 ), in Capitala, a adunat cateva zeci de medici veterinari si studenti dornici sa afle, direct de la specialisti, totul despre sanatatea dentara a animalelor de companie.

 • Document consiliere proprietari animale exploatatii nonprofesionale biosecuritate si bunastare

  Documentul de consiliere al proprietarilor de animale din exploatatiile nonprofesionale privind conditiile de biosecuritate si bunastarea animalelor poate fi descarcat de pe website si completat de catre medicul veterinar concesionar. 

 • Vets for Babies Romania

   Un grup de 4 mamici, medici veterinari au initiat o campanie menita sa stranga fonduri pentru copii diagnosticati cu SMA1 (Amiotrofia spinala musculara). Au adus langa ele medici veterinari dornici sa tina webinarii, a caror taxa de participare va merge integral catre patru cazuri de astfel de copii. Primele trei webinarii care vor incepe de saptamana aceasta au fost deja anuntate si isi asteapta participantii. 

 • Modele pentru decontul si documentele justificative pentru medicii veterinari

  Informatiile utile si modele pentru decontul si documentele justificative care trebuie depuse pentru obtinerea sumei de 10000 de lei conform Legii 236/2019 si OUG 117/2020 au fost transmise de catre CMVRO la fililale judetene.

 • Legea 236/2019 si OUG 117/2020 in raport cu contractele aflate in derulare si atribuirea de noi contracte

  Medicul veterinar Viorel Andronie, presedintele CMVRo a publicat saptamana trecuta un ghid cu aspecte privind decontul si atribuirea contractelor conform Legii 236/2019 si OUG 117/2020. Il puteti consulta mai jos.