Autentificare

A aparut Revista Veterinarul Ferma nr 2 pentru medicii veterinari

Contents[Hide]

Revista Veterinarul Ferma nr. 2 a fost publicata online pentru abonatii sai. 

Sumarul Revistei poate fi rasfoit mai jos. Revista poate fi rasfoita dupa logarea pe website de catre abonatii sai, pe website-ul veterinarul.ro, la sectiunea Revista.  

Revista poate fi rasfoita doar online. 

Daca doriti sa va abonati la revista Veterinarul Ferma. puteti sa ne sunati la 0733969091 sau sa ne trimiteti un email pe adresa redactiei Revista Veterinarul Ferma

De asemenea puteti comanda un abonament cu plata online, ramburs la curier sau prin banca de aici.

Abonamentul la revista online costa acum 130 de lei, revista este acreditatat de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania cu 15 puncte la abonamentele pe 1 an. 

Revista Veterinarul Ferma nr 2 a fost publicata doar pentru abonati cu un numar de 56 de pagini. Pentru abonare puteti folosi formularul online de la acest LINK

1. special reproductie

 1. Medicina veterinara din mediul rural, incotro - Interviu dr. Radu Ciprian, presedintele Cooperativei din Deal - pagina 6
 2. Managementul proceselor reproductive - detectarea estrului la scroafe - pagina14
 3. Aspecte privind inseminarea artificiala la suine- pagina 18
 4. Controlul proceselor de reproiductie la scroafe- pagina 20
 5. Detectarea gestatiei la scroafe- pagina 24
 6. Aspecte generale privind problemele de fatare la porcine- pagina 28
 7. Insuficienta reproductiva la scroafe- pagina 30
 8. Afectiunile reproductive ale vierilor- pagina 42
Ultima modificareMarți, 23 Iunie 2020 22:29
{SCPinterestShare href=https://www.veterinarul.ro/item/4807-a-aparut-revista-veterinarul-ferma-nr-2-pentru-medicii-veterinari.html layout=button_count image=https://www.veterinarul.ro/media/k2/items/cache/945686a3c4746dd8b02b6896e0f7ec99_XL.jpg desc=Revista Veterinarul Ferma nr. 2 a fost publicata online pentru abonatii sai. size=small}
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Stomatologia, o specializare vizata de tot mai multi medici veterinari

  Seria Workshopurilor de Stomatologie Veterinara, organizate de Asociatia Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry (RSVD) a devenit deja traditie. Ultimul eveniment dedicat profesionistilor din domeniul medicinei veterinare a avut loc, zilele trecute  (11-12.09.2020 ), in Capitala, a adunat cateva zeci de medici veterinari si studenti dornici sa afle, direct de la specialisti, totul despre sanatatea dentara a animalelor de companie.

 • Document consiliere proprietari animale exploatatii nonprofesionale biosecuritate si bunastare

  Documentul de consiliere al proprietarilor de animale din exploatatiile nonprofesionale privind conditiile de biosecuritate si bunastarea animalelor poate fi descarcat de pe website si completat de catre medicul veterinar concesionar. 

 • Vets for Babies Romania

   Un grup de 4 mamici, medici veterinari au initiat o campanie menita sa stranga fonduri pentru copii diagnosticati cu SMA1 (Amiotrofia spinala musculara). Au adus langa ele medici veterinari dornici sa tina webinarii, a caror taxa de participare va merge integral catre patru cazuri de astfel de copii. Primele trei webinarii care vor incepe de saptamana aceasta au fost deja anuntate si isi asteapta participantii. 

 • Modele pentru decontul si documentele justificative pentru medicii veterinari

  Informatiile utile si modele pentru decontul si documentele justificative care trebuie depuse pentru obtinerea sumei de 10000 de lei conform Legii 236/2019 si OUG 117/2020 au fost transmise de catre CMVRO la fililale judetene.

 • Legea 236/2019 si OUG 117/2020 in raport cu contractele aflate in derulare si atribuirea de noi contracte

  Medicul veterinar Viorel Andronie, presedintele CMVRo a publicat saptamana trecuta un ghid cu aspecte privind decontul si atribuirea contractelor conform Legii 236/2019 si OUG 117/2020. Il puteti consulta mai jos.